Ronaldo'nun Manchester City ile anlaşmaya vardığı iddia edildi

Ronaldo'nun Manchester City ile anlaşmaya vardığı iddia edildi

İtalyan devi Juventus'ta mutlu olmayan ve ayrılık kararı alan Cristiano Ronaldo'nun Manchester City ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

İtalyan devi Juventus'ta mutlu olmayan ve ayrılık kararı alan Portekizli dünya yıldız Cristiano Ronaldo ile ilgili İspanyol gazetesi AS bomba bir iddia gündeme getirdi. 

ANLAŞMA SAĞLANDI 

PSG'nin Messi'yi transfer etmesinden sonra İspanyol AS gazetesi, Cristiano Ronaldo’nun Manchester City ile anlaşmaya vardığını iddia etti. Juventus ile Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes’in görüştüğü ve resmi teklifin beklendiği kaydedildi.

25 MİLYON EURO + 1 OYUNCU 

Juventus’un en 25 milyon euro bonservis ve Manchester City’den bir oyuncu da istediği aktarıldı. 2018’de Juve’ye imza atan Portekizli’nin sözleşmesi Haziran 2022’de bitecek.

SÜRPRİZ TAKAS

İngiliz ekibinin Manchester City, Ronaldo transferinde takas karşılığında vermek istediği oyuncunun İngiliz oyuncu Sterling olduğu, İtalyan devi Juventus'un ise Brezilyalı golcü Gabriel Jesus'u istediği öğrendi.

2 YILLIK İMZA 

Eğer transfer gerçekleşirse 35 yaşındaki Ronaldo’nun Premier Lig’e 12 yıl sonra döneceği ve yıllık 15 milyon eurodan 2 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Ronaldo, 2003-2009 arası City’nin ezeli rakibi Manchester United’da oynamıştı