Rodrigo Becao adım adım Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe Transfer İtalya Serie A
Rodrigo Becao adım adım Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe, uzun zamandır gündemde olan Rodrigo Becao transferini bitirme konusunda kendisine güveniyor, İtalyan basınında yer alan haberlerde sarı-lacivertlilerin mutlu sona yakın olduğu belirtildi. Brezilyalı stoperin takım arkadaşı Silvestri, Becao'nun önümüzdeki sene takımda olmayacağı söyledi.

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Uzun zamandır transfer gündeminde olan Rodrigo Becao konusunda temaslarını sıklaştıran sarı-lacivertliler, bu transferi bitirme konusunda kendisine güveniyor.

İtalyan basınından Corriere Dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe bu hamleyi bitirmek için oldukça büyük bir kararlılıkla hareket ediyor.

Udinese gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Brezilyalı oyuncu için 6 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra bonus ve bir sonraki satıştan pay maddesi eklemek istiyor.
Sarı-lacivertliler ise bu bedeli aşağıya çekip, işi resmiyete dökmek istiyor.

BECAO'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı hakkındaki soruya cevap veren Becao, "Bana İtalya'nın kapısını açan Udinese'ye büyük saygı duyuyorum. Onlara asla ihanet etmeyeceğim. Bugün size ayrılacağımı söylersem, yalan söylemiş olurum. Kalacağımı söylersem de yalan söylemiş olurum. Geleceği ancak Tanrı bilir" dedi.

"BECAO AYRILIYOR"

Brezilyalı savunmacının İtalyan temsilcisinden takım arkadaşı olan kaleci Marco Silvestri de yıldız futbolcunun transferi hakkında, "Becao, umarım Udinese'de kalır ama bu zor olacak. Becao'nun ayrılacağını duydum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer gündemi Fenerbahçe haberleri Becao Becao Fenerbahçe Fenerbahçe transfer söylentileri