Leandro Paredes geliyor, Lucas Torreira gidiyor

İtalya Serie A Galatasaray Transfer
Leandro Paredes geliyor, Lucas Torreira gidiyor

Galatasaray'ın geçen sezon Juventus forması giyen Leandro Paredes ile anlaşma sağladığı, bu transferin gerçekleşmesi durumunda Lucas Torreira'nın ayrılışına izin verebileceği iddia edildi.

Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Galatasaray'ın yıldızlarına Avrupa'nın devleri talip olmaya devam ediyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, sarı-kırmızılıların Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile ciddi şekilde transfer etmek istiyor.

İtalya basınından Corriere dello Sport'un haberine göre; Galatasaray'ın Leandro Paredes ile anlaşma sağladığını ve Lucas Torreira'yı da Lazio'ya satacağını öne sürdü.

Haberin devamında Cimbom'un Paredes ile yıllık 2.5 milyon Euro ücretten 4 senelik anlaşma sağladığı, Arjantinli oyuncunun Galatasaray ile PSG arasındaki pazarlıkların kapanmasını beklediği öne sürüldü.

Aslan'ın Paredes'i transfer etmesi durumunda Lucas Torreira'yı da Lazio'ya satabileceği belirtildi. Galatasaray'ın Torreira transferinde tok satıcı rolünü üstlendiği ancak Lazio'nun hocası Maurizio Sarri'nin de Lucas Torreira'yı çok istediği hatırlatıldı.

Dünya Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşayan Paredes geçtiğimiz sezonu Juventus'ta geçirdi, 39 maçta sahaya çıkan oyuncu 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.

"LAZIO İLE GÖRÜŞECEĞİZ"

Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur dün İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Lucas Torreira, geçtiğimiz sezon en parlak şampiyonluğunu yaşadı. Galatasaray'ın Lucas'ı satılığa çıkarmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. İnanılmaz bir performans sergileyerek tüm hedeflerine kolayca ulaştı.

Gelecek hafta Lazio'nun teklifini dinlemek için kulüple resmi bir randevum var. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ve Lucas, İtalya'yı her zaman sevmiştir. Ancak, çok açık konuşmak zorundayım. Lucas satılık değil ama iş, iştir. Bu randevuyu kabul ettik ve Roma'ya gideceğiz. Lazio gibi büyük bir kulübe saygı duymak ve ne önermek istediklerini duymak istiyorum" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray İtalya Serie A Lazio Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer söylentileri Galatasaray Transfer son dakika