CANLI İZLE Rizespor Konyaspor canlı maç izle Bein Sports 1 HD

Konyaspor Rizespor Süper Lig
CANLI İZLE Rizespor Konyaspor canlı maç izle Bein Sports 1 HD

Rizespor ve Konyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında karşı karşıya geliyor. Maç saat kaçta, hangi kanalda? Saat 16:00'da başlayan Rizespor Konyaspor müsabakası Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanıyor. Rizespor Konyaspor maçı canlı yayın izle bilgileri haberimizde.

Süper Lig'de 32. haftada Rizespor evinde Konyaspor'u ağırlıyor. Zorlu maçın canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.

Rizespor ile Konyaspor Süper Lig'de karşılaşırken müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebiliyor. Maçı şifresiz izlemek için Digitürk Spor Paketi üyesi lomak gerekiyor. Canlı maç izlemek isteyenler Google'da Rizespor Konyaspor maçı şifresiz izle araması yaparken Bein Sports 1 kanalını şifresiz izlemek için nasıl abone olunacağını da araştırıyor. Rizespor Konyaspor maçı saat 16:00'dan itibaren canlı izleme linki üzerinden abone olunması koşuluyla izlenebiliyor.

Rizespor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilir?

Rizespor Konyaspor arasında oynanan müsabaka saat 16:00'da başlarken Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Karagümrük Kasımpaşa maçı canlı izle linki

İki ekip arasında oynanan maçı şifresiz canlı izleyebilmek için Digitürk'te ilgili spor paketi abonesi olmak gerekiyor.

Çaykur Rizespor forveti Papiss Cisse'nin Süper Lig kariyerinde kalesine en fazla şut gönderdiği rakibi Konyaspor (5 maçta 24 şut). Bu şutların dördünü gole çeviren Senegalli oyuncunun (Mayıs 2019 x2 & Aralık 2019 x2), aynı zamanda en fazla duble yaptığı iki takımdan biri de yeşil-beyazlılar (2; Kasımpaşa ile birlikte).

Bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla Süper Lig'de attığı 12 golün 11'ini evinde kaydeden Joel Pohjanpalo, geride kalan 31 haftalık süreçte iç sahada rakip filelere en fazla gol gönderen isim konumunda. Karadeniz ekibinin, Süper Lig'e döndüğü 2013/14'ten bu yana bir sezonda seyircisi önünde daha fazla gol atan oyuncusu yok (2018/19; Vedat Muriqi ile eşit).

CANLI İZLE Rizespor Konyaspor canlı maç izle Bein Sports 1 HD - Resim : 1

Konyaspor santrforu Sokol Cikalleshi, geçen sezon Çaykur Rizespor'a karşı deplasmanda çıktığı Süper Lig maçında takımı adına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı.

Konyaspor forması giyen Zymer Bytyqi, Süper Lig'de çıktığı son altı maçın beşinde birer gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 2 asist).

Süper Lig kariyerinde Konyaspor'a rakip olduğu sekiz maçın sadece birini kazanan Bülent Korkmaz (5B 2M), tek galibiyetini gol yemediği tek karşılaşmada aldı (Konyaspor 0-1 Galatasaray).

 

justin tv izle selçuksports hd izle canlı maç izle Rizespor Konyaspor maçı şifresiz izle Bein Sports 1 şifresiz izle rizespor Konyaspor