Rıza Kayaalp rakibinin formasındaki Azerbaycan bayrağını öptü

Haberglobal.com.tr
Güreş Azerbaycan

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden milli güreşçi Rıza Kayaalp, yarı finalde karşılaştığı Azerbaycanlı Beka Kandelaki'yi yenerek finale yükselirken mücadelenin ardından rakibinin formasındaki Azerbaycan bayrağını öptü.

Büyükler Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden Rıza Kayaalp yarı finalde Azerbaycanlı rakibini yenerek finale yükselirken mücadelenin ardından rakibinin formasındaki Azerbaycan bayrağını öptü.

Azerbaycanlı rakibini mağlup ederek finale yükselen ve rekor için mindere çıkma imkanı yakalayan Rıza Kayaalp maç sonrası rakibinin formasındaki Azerbaycan bayrağını öptü.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Büyükler Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 13/ kiloda mücadele eden Rıza Kayaalp, 2. turda Norveçli Oscar Marvik'i, çeyrek finalde ise Ermeni rakibi David Ovasapyan'ı yenerek yarı finale yükselmişti.

Yarı finalde Azerbaycanlı Beka Kandelaki ile karşılaşan Kayaalp, karşılaşmada 2-0 geriye düşse de minderden son puan avantajıyla ayrıldı ve finale çıktı.

Rıza Kayaalp finale yükselmesinin ardından rakibinin formasındaki Azerbaycan bayrağını öptü.

12 kez Avrupa şampiyonu olarak Rus güreşçi Karelin'in rekoruna ortak olan Rıza Kayaalp, 13. defa Avrupa şampiyonu olmak için finalde dünya şampiyonu ve olimpiyat üçüncüsü Rus Sergey Semenov ile karşılaşacak.