Rıza Çalımbay'dan 'Montella' değerlendirmesi: Benim Milli Takım görüşüm...

Rıza Çalımbay

Haber Global'de Kontra programına konuk olan teknik direktör Rıza Çalımbay, A Milli Takım'da Montella tercihini değerlendirdi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Haber Global'de ekranlara gelen Kontra programında futbol gündemini değerlendirdi. Çalımbay, A Milli Takım'da Montella tercihini de değerlendirdi.

"BENİM YAPTIĞIMI BİR YABANCI YAPSA HEMEN ALIRLARDI"

Kendi hocalık performansı için "Benim yaptığımı bir yabancı yapsa hemen alırlardı" diyen Çalımbay, Türk hocalara değer verilmesi gerektiği konusuna vurgu yaparak şunları söyledi:

"Montella daha iki tane maç oynamış. Letonya da bize eşdeğer bir takım değil. Hırvatistan'ı da bence tam zamanında yakaladık. Formsuzlardı. İki maçta Montella şudur budur demek doğru değil. Adana Demirspor'da çalışmış, başka bir şeyi de yok Türkiye bazında.

"HEM OKAN HEM İSMAİL NE KADAR İYİ GİDİYORLAR"

Hem Okan hem İsmail, ne kadar iyi gidiyorlar. İsmail geçen sene de iyi giderken bıraktı. Ali Koç tekrar getirdi. Güveniyor. Burada oynamış yıllarca. Ben 20 sene Beşiktaş'ta oynadım, başka hiçbir yerde oynamadım. Ben belki de en çok oynayan oyuncusuyum. Yıllarca kaptanlık yaptım. Ne istiyorsan var. Milli Takım'da da oynadım.

"BENİM MİLLİ TAKIM GÖRÜŞÜM..."

Başarılı bir arkadaşımız varsa o gelsin. Benim Milli Takım görüşüm, Türk antrenör çalıştırır. Bir de aynı dili konuşuyorsunuz. Antrenmanda, maçta, taktik verirken, orada hiç yabancı yok, Türk var. En önemli şey duygu. Ben A Takım'a 17 yaşında geçince yabancı antrenör aldı. Ben hep yabancı antrenörlerle çalıştım ama Milli Takım apayrı bir şey ya."

Kaynak: Haber Global TV

Rıza Çalımbay milli takım