ResİTAL YANılgısı Hırvatistan'ı yaktı! İtalyanlar son saniyede küllerinden doğdu

HABER MERKEZİ
Hırvatistan İtalya Spor haberleri EURO 2024
ResİTAL YANılgısı Hırvatistan'ı yaktı! İtalyanlar son saniyede küllerinden doğdu

EURO 2024 B Grubu son maçında Hırvatistan ile İtalya karşı karşıya geldi. Hırvatistan 55. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçmesine rağmen 90+8. dakikada Hırvat ağlarını havalandıran İtalya grubu ikinci sırada tamamladı. 

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) B Grubu üçüncü maçında Hırvatistan ile İtalya 1-1 berabere kaldı. Grubun diğer maçında ise İspanya, Arnavutluk’u 1-0 ile geçmeyi başardı.

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nın B Grubu’nda Hırvatistan ile İtalya karşı karşıya geldi. Leipzig Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Danny Makkelie düdük çaldı. Danny Makkelie’nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ve Jan de Vries üstlendi. Hırvatistan ile İtalya arasındaki mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Hırvatistan'ın golü 55'inci dakikada Luka Modric'ten gelirken; İtalya'nın golünü 90+8'inci dakikada Mattia Zaccagni attı. İtalya bu maçın ardından puanını 4 yaptı ve ikinci olarak gruptan çıkmayı başardı. Hırvatistan ise 2 puanla grubu üçüncü sırada tamamladı.

B Grubu’nun diğer maçında Arnavutluk ile İspanya kozlarını paylaştı. Düsseldorf Arena’da oynanan maçı İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetti. Glenn Nyberg’in yardımcılıklarını Mahbod Beigi ile Andreas Söderqvist yaptı. İspanya, 13’üncü dakikada Ferran Torres’in attığı golle Arnavutluk’u 1-0 mağlup etti. Puanını 9 yapan İspanya gruptan lider olarak çıkarken; 1 puanı bulunan Arnavutluk grubu son sırada bitirdi.