Rennes'de forma giyen milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'ın yeni hocası belli oldu

Fransa Ligue 1
Rennes'de forma giyen milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'ın yeni hocası belli oldu
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Kadrosunda milli futbolcumuz Bertuğ Yıldırım'ı da bulunduran Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes, Bruno Genesio'dan boşalan teknik direktörlük görevine Julian Stephan'ın getirildiğini açıkladı.

Milli futbolcumuz Bertuğ Yıldırım ve Doğan Alemdar'ı da kadrosunda bulunduran Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes, teknik direktör Bruno Genesio ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Fransız ekibinden yapılan açıklamada karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtilirken Bruno Genesio'nun bazı kişisel sebeplerden ötürü görevinden ayrılmak istediği ifade edildi.

Rennes'nin internet sitesinde yapılan resmi açıklamada Bruno Genesio'nun Rennes'deki başarıları hatırlatılırken, gösterdiği emekler için teşekkür edildi. 57 yaşındaki Fransız teknik adama kariyerinin geri kalan bölümünde başarı dileklerinde bulunuldu.

Genesio ile yol ayrımına gidildiğinin bildirildiği açıklamada Rennes'nin yeni hocasının da kim olacağı duyuruldu.

JULIAN STEPHAN KULÜBE GERİ DÖNDÜ

Fransız temsilcisinde Bruno Genesio'dan boşalan teknik direktörlük görevine Julien Stephan'ın getirildiği açıklandı. 2018 ve 2021 yılları arasında Rennes'de teknik direktör olarak görev yapan 43 yaşındaki çalıştırıcı 2 yıl aranın ardından yeniden Kırmızı-siyahlı kulübe dönüş yapmış oldu.

Fransız teknik adam Rennes'deki ilk döneminde takımın başında 110 karşılaşmaya çıkmış ve maç başına 1.55'lik puan ortalaması tutturmuştu.

Julian Stephan'ın kariyeri boyunca Rennes, Strasbourg, Lorient gibi takımların yanı sıra Rennes'nin altyapı takımlarında da görev aldı.

Rennes 12 haftası geride kalan Fransa Ligue 1'de 2 galibiyet, 6 beraberlik ve aldığı 4 yenilgiyle toplamda 12 puan topladı ve ligin 13. sırasında bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV