Real Madrid'li yıldızdan rakibine şok sözler

Real Madrid İspanya La Liga Jude Bellingham
Real Madrid'li yıldızdan rakibine şok sözler
FOTOĞRAF: Reuters

İspanya La Liga'da Real Madrid ile Getafe arasında oynanan karşılaşmada Jude Bellingham'ın yaşanan ikili mücadelenin ardından Mason Greenwood'a 'tecavüzcü' dediği iddia edildi. İddialar üzerine La Liga Yönetimi'nin harekete geçtiği belirtildi.

İspanya La Liga'nın 22. haftasında oynanan karşılaşmada milli futbolcu Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid deplasmanda Getafe ile karşı karşıya geldi.

Eflatun-beyazlıların 2-1 kazandığı karşılaşmada yaşanan bir olay mücadelenin önüne geçti.

Real Madrid'in yıldız ismi Jude Bellingham'ın İngiltere'de forma giydiği dönemde hakkında çeşitli suçlamalar yer alan Mason Greenwood'a 'tecavüzcü' dediği iddia edildi.

La Liga yönetiminin de bu iddialar üzerine harekete geçtiği ve profesyonel bir dudak okuyucusunun iddiaların açığa kavuşturulması adına görevlendirileceği belirtildi.

Mücadelenin ikinci yarısında yaşanan olaydan dolayı Getafe'nin olayın hakem raporunda yer alması ve La Liga tarafından soruşturulması adına resmi başvuru yaptığı öğrenildi.

Mason Greenwood, Ocak 2022'de hakkında yer alan tecavüz ve saldırı suçlamaları nedeniyle Manchester United tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Greenwood hakkındaki suçlamalar daha sonraki dönemde düşürülmüştü.

22 yaşındaki futbolcu sezon başında Manchester United tarafından Getafe'ye kiralanmış ve İspanya'da gösterdiği performansla adeta küllerinden doğmuştu. Mason Greenwood, Getafe formasıyla çıktığı 21 karşılaşmada 6 gol - 4 asistlik performans ortaya koydu.