Fenerbahçe ve Galatasaray için sürpriz transfer iddiası

Transfer Fenerbahçe Galatasaray
Fenerbahçe ve Galatasaray için sürpriz transfer iddiası
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'nın sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bıraktığı Pape Gueye ile Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edildi.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya, sözleşme uzatma teklifini reddettiği gerekçesiyle Senegalli futbolcusu Pape Gueye ile yollarını ayırmak istiyor.

Avrupa'da transfer sezonu 1 Şubat tarihi itibariyle sona erdi. Fransız ekibinin oyuncunun maaşından tasarruf etmek amacıyla futbolcusunu transferin hala açık olduğu ülkelerden birisine gönderebileceği ifade edildi.

25 yaşındaki futbolcu, herhangi bir takıma transfer olmaması durumunda ise sezon sonuna kadar takımdan ayrı bireysel olarak çalışmalarına devam edecek.

Fransız basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da futbolcunun durumunu araştırdığı bildirildi.

Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal ile mücadele eden ve ülkesinin turnuvaya veda etmesiyle birlikte Marsilya'ya dönen Pape Gueye'nin kulüp tesislerindeki dolabını boşalttığı bildirildi.

Pape Gueye bu sezon başında Marsilya'nın sözleşme yenileme teklifini reddettiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılmış daha sonrasında ise takımda doğan ihtiyaç nedeniyle kadroya geri döndüğü Fransız temsilcisinde 3 maçta forma şansı buldu.