Real Madrid'e bir darbe daha: Camavinga dizinden sakatlandı

Real Madrid İspanya La Liga futbol
Real Madrid'e bir darbe daha: Camavinga dizinden sakatlandı
DepoPhotos

İspanyol devi Real Madrid'e bir sakatlık haberi de Eduardo Camavinga'dan geldi. Dembele ile çarpışan yıldız oyuncu acı içerisinde yerde kaldı. 

Real Madrid'in sakatlık kabusu devam ediyor. En son Bellingham ve Arda Güler'in sakatlanmasıyla sarsılan İspanyol devinde bu kez de Camavinga dizinden sakatlandı.

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid'in en önemli oyuncularından biri olan Fransız futbolcu Eduardo Camavinga, Fransa Milli Takımı'yla çıktığı idmanı tamamlayamadı.

L'Equipe'te yer alan habere göre orta saha oyuncusu, Ousmane Dembele ile girdiği ikili mücadele sırasında dizinden sakatlandı. Görüntülerde iki oyuncunun çarpıştığı ve Camavinga'nın acı içinde yerde kaldığı görülüyor.

Fransa Milli Takımı teknik ve sağlık ekibince Eduardo Camavinga'nın MR çektirmek için İspanya'ya dönmesine karar verildi.

Real Madrid'in bu sezon oynadığı tüm maçlarda süre bulan Fransız oyuncunun ilk sağlık taramasında sadece dizine darbe almış gibi göründüğü ancak topallayarak yürüdüğü belirtildi.

Camavinga'nın birçok teste tabi tutulacağı ve son durumunun tetkiklerden sonra belli olacağı öğrenildi.

İspanyol ekibinde bu sezon diz sakatlığı öne çıktı. Thiabut Courtois ve Eder Militao'nun yaşadığı diz sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatmalarının yanı sıra Arda Güler de aynı şekilde yaşadığı problemler nedeniyle bir türlü forma giyme şansı bulamadı.

Real Madrid'de şu anda sakat olan oyuncular arasında ayrıca omzu çıkan Jude Bellingham da bulunuyor. Ceballos ise iyileşti. 

İŞTE EDUARDO CAMAVINGA'NIN SAKATLANDIĞI AN

Kaynak: Haber Global TV