Dani Carvajal, Arda Güler'i teselli etti

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Dani Carvajal, Arda Güler'i teselli etti
Real Madrid

Real Madrid'in tecrübeli futbolcusu Dani Carvajal, sakatlıklarla boğuşan takım arkadaşı Arda Güler'i tesellip edip ona moral verdiğini söyledi.

Real Madrid ve İspanya milli takımının oyuncusu Dani Carvajal, El Pais'e bir röportaj verdi.

İspanya Milli Takımı formasını giyen oyuncu fiziksel problemler nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadığını söyledi.

Bir sezonda sadece 12 ya da 15 maç oynayabildiğim dönemler oldu. Her şeyi yaptım, çok daha fazla çalıştım, geri dönmek için mümkün olan her şeyi yaptı. Sonra bir daha sakatlandım. Kendime 'Bir şeyleri yanlış yapıyor olmalıyım' dedim" diye konuştu.

Tıpkı Dani Carvajal gibi takım arkadaşı Arda Güler de son dönemde sık sık sakatlıklarla boğuşuyor.

Carvajal bir soru üzerine "Arda Güler'i cesaretlendirmek için onunla konuştum. Kendi deneyimlerimi anlattım. 'Yalnız değilsin, başına sakatlık gelen tek kişi değilsin' dedim." yanıtını verdi.

FİLİP NOVAK'TAN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Süper Lig'de Trabzonspor ve Fenerbahçe formalarını giyen Filip Novak, ülkesi Çekya'da Türkiye'de geçirdiği dönemi anlatırken Arda Güler'e de değindi.

Novak, "Arda Güler'i sadece 16 yaşında gördüğümde kendi kendime dedim ki 'Dostum o dünya çapında bir futbolcu olacak.' Sonra bilgi toplamaya başladılar. Barcelona ve İngiltere'den Chelsea gibi kulüpler araştırmaya geçti." diye konuştu.

BİR ARDA GÜLER AÇIKLAMASI DA İLKAY GÜNDOĞAN'DAN

Anadolu Ajansı'na bir röportaj veren İlkay Gündoğan, Türk Milli Takımı'nda beğendiği isimleri açıklarken söz Arda Güler'e de geldi.

İlkay şunları söyledi:

"Arda Güler Real Madrid’e gitti, çok yetenekli futbolcu. Hatta burada Antonio Rudiger ile bazen konuşuyoruz. O da Arda'yı çok beğeniyor, tabii fiziksel olarak eksiklikleri var. İki sakatlıkla Real Madrid dönemine çok iyi başlamadı ama çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Hatta Mesut Özil de aynı şeyi söylemişti. Mesut Özil'e benzeyen bir Türk futbolcu varsa ilk isim Arda Güler’dir. Onun geleceğini parlak görüyorum."

Kaynak: Haber Global TV