Real Madrid'den Fenerbahçe'ye 'hayır' cevabı... Bizzat Başkan Perez, Arda Güler için gelen teklifi reddetti!

Real Madrid Arda Güler Fenerbahçe
Real Madrid'den Fenerbahçe'ye 'hayır' cevabı... Bizzat Başkan Perez, Arda Güler için gelen teklifi reddetti!

Real Madrid'de sakatlıklarla boğuşan Arda Güler'in ocak ayında Fenerbahçe'ye kiralanacağı öne sürülmüştü. İspanyol basını Real Madrid'in bu teklifi reddettiğini yazdı.

Real Madrid, daha önce eşi benzeri nadiren görülen bir potansiyele sahip olan Arda Güler'e olan inancını kaybetmedi.

Birçok fiziksel sorun yaşaması nedeniyle henüz forma giyemese de ondan vazgeçmek istemeyen Real Madrid, Fenerbahçe'den geldiği belirtilen kiralama teklifini reddetti.

Defensa Central'in haberine göre Geleceğin Real Madrid'inin kilit parçalarından biri olarak görülen Arda Güler'in gitmesine bizzat Real Madrid'in Başkanı Florentino Perez engel oldu.

İspanyol devinde dokunulmaz statüsüne sahip olan Arda Güler kesinlikle takımdan gönderilmeyecek. Şu an ondan tek beklenen sağlık ekibinin talimatlarına uyarak iyileşmesi ve Real Madrid formasıyla çıkacağı ilk maç öncesinde yüzde 100 hazır olması.

İDDİA NEYDİ?

Defensa Central'de bir gün öncesinde yer alan iddiaya göre Fenerbahçe, Arda için maaşını üstlenmenin yanı sıra Real Madrid'e 1 milyon euroluk kiralama ücreti önermişti.

Defensa Central, bu teklifin Real Madrid'e çok cazip geleceğini öne sürmüştü.

Zaten sakat olan ve bir tedavi programı bulunan Arda Güler, başka bir takıma kiralanmak istemediğini imzayı attığı gün net olarak ifade etmişti. Nitekim Barcelona yerine Real Madrid'i tercih etmesinin ana nedeni de buydu.

REAL MADRID'İN SAKATLIKLA İMTİHANI

Dün Fransa Milli Takımı antrenmanında dizinden sakatlanan Eduardo Camavinga'yı kaybeden Real Madrid böylece peş peşe iki gün iki yıldızını birden sakatlığa kurban vermiş oldu.

Camavinga'nın en az 2 ay sahalardan uzak kalması beklenirken Vinicius Jr.'ın durumu henüz net değil. Real Madrid'de sakatlar kervanında Arda Güler, Belllingham, Tchouameni, Militao ve Courtois da bulunuyor.

 

Kaynak: Haber Global TV