Real Madrid'de fırtına yaklaşıyor... Arda Güler geliyor

HABER MERKEZİ
Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti
Real Madrid'de fırtına yaklaşıyor... Arda Güler geliyor
FOTOĞRAF: AA

Endrick ve Mbappe'nin transfer edilmesiyle Real Madrid'de forma rekabeti iyice kızıştı. Milli futbolcu Arda Güler'in de takıma katılmasıyla Ancelotti'nin işi daha da zorlaşacak.

Endrick ve Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e gelişiyle Vinicius, Rodrygo ve Jude Bellingham'ı da sayarsak Türk mücevher Arda Güler'in hareket alanı çok daraldı. İspanyol kulübü Arda Güler ile ne yapacak?

Türkiye Milli Takımı'yla EURO 2024'te olağanüstü bir performans sergileyen Güler, Ancelotti'nin kendisine duyduğu güvene rağmen çok az dakikalarla oynadığı sezonun ardından daha fazla dakika istiyor. Bunu da hak ettiğini herkese gösterdi. Ancak Real Madrid'de öyle bir hücum hattı var ki Arda Güler belki kiralık olarak ayrılmak zorunda kalacak.

Milan ve Bayer Leverkusen'in milli futbolcumuzla ilgilendiği biliniyor. Arda Güler gelecek sene daha çok dakikayı garanti altına almak istiyorsa önünde böyle iki iyi seçenek var. Ancak Florentino Perez, Arda'ya çok güveniyor. Tüm sorumluluk Carlo Ancelotti'ye kalıyor.

İtalyan teknik adam geçen sene yaptığını yaparsa Arda Güler'in Real Madrid'den tamamen kopmasına neden olabilir. İtalyan teknik adam genç oyuncunun oynama ve sevildiğini hissetmek istemesi nedeniyle zor durumda kalacak. Kulüp, az bile oynasa onun kalmasını istiyor. Ancak eğer yanlış yaparlarsa soyunma odası için bir saatli bombaya dönüşebilir.

Ancelotti'nin Arda Güler'in Real Madrid'le olan bağını dinamitlememek için en iyi formülü bulması gerekiyor ki bu çok zor bir iş.

Arda Güler ve hatta Brahim Diaz performans olarak Rodrygo'dan daha iyi görünüyor. Ancelotti bakalım haklıya hakkını verecek mi? Vermezse Real Madrid'de fırtına yaklaşıyor.