"Arda Güler'in Real Madrid'de düzenli oynaması imkansız bir görev gibi"

Haber Merkezi
Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
"Arda Güler'in Real Madrid'de düzenli oynaması imkansız bir görev gibi"
Fotoğraf: DepoPhotos

Arda Güler, EURO 2024'te muazzam bir yeteneğe sahip olduğunu dünya aleme gösterdi. Real Madrid'in La Liga'daki son maçlarına kadar gizlenen bu kaliteyi artık herkes biliyor.

Geçen sezon ABD turunda sakatlık geçiren ve dilini bilmediği İspanya'da kötü bir başlangıç yapan Arda Güler, iyileştikten sonra da Carlo Ancelotti'den beklediği süreleri alamamıştı.

Sport gazetesinden Jordi Gil'in haberine göre Arda Güler, tarihin tekerrür etmesini istemiyor. Madrid kulübü onun A takımda kalmasını istemesine rağmen gerekirse kiralık olarak ayrılma talebinde bulunabilir. Eğer Arda kendisinin yine son seçenek olarak konumlandırıldığını görürse başka bir çaresi kalmayacak.

Milan ve Bayer Leverkusen gibi devlerin soruşturduğu oyuncu Mbappe, Vinicius ve Rodrygo'yu aşıp ilk 11'de oynamak istiyor. Orta sahadaki rekabeti ise Bellingham'la çakışıyor.

Haberin yazarı Gil'e göre Arda Güler'in Real Madrid'de düzenli oynaması 'imkansız bir görev' gibi görünüyor.

Arda Güler'in oynaması konusunda Kulüp Başkanı Florentino Perez ile Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin çatıştığını iddia eden gazeteci, kamp döneminin Arda Güler bilmecesinin çözüleceği dönem olacağını düşünüyor.