Real Madrid Valladolid maçı, Arda Güler ilk 11'de değil

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti İspanya La Liga
Real Madrid Valladolid maçı, Arda Güler ilk 11'de değil

Jude Bellingham'ın sakatlanmasının ardından 'Luka Modric mi, Arda Güler mi oynayacak' tartışmalarının gölgesinde Carlo Ancelotti, Valladolid'e karşı sahaya süreceği 11'i belirledi. İşte Real Madrid Valladolid maçı 11'i.

Real Madrid'in Real Valladolid karşısında sahaya nasıl bir 11'le çıkacağı merak ediliyordu.

İngiliz futbolcu Jude Bellingham'ın sakatlanmasının ardından yerini alacak kişi için Luka Modric ve Arda Güler isimleri öne çıkmıştı.

REAL MADRID'İN REAL VALLADOLID MAÇI 11'İ

Görünen o ki Ancelotti kararını verdi. İspanyol basınında Relevo, son antrenmana göre İtalyan teknik adamın Real Valladolid karşısına şu 11'le çıkacağını yazdı:

Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Fran, Valverde, Tchouameni, Modric, Rodrygo, Mbappe, Vinicius

İFLAS EDEN TAKTİĞİ BOZMUYOR

Ancelotti'nin Mallorca karşısında iflas eden taktiğini bozmayacağı, Bellingham'ın yerini Modric'le takviye ederek aynı yolda devam edeceği görülüyor. Cezalı Mendy'nin yerini ise Fran Garcia alıyor.

ARDA GÜLER'İN 6 DAKİKASI GARANTİ!

Relevo, Arda Güler ve Brahim Diaz'ın ikinci yarıda oyuna dahil edileceklerini yazdı. Haberde Arda Güler'in şu ana kadar sadece 5 dakika (3+2) süre alabildiği belirtilirken bu maçta daha fazla süre alacağı vurgulandı.

Relevo'nun verdiği 11 ve süre iddiası doğruysa bu hesapla Arda Güler'in en kötü ihtimalle 84. dakikada (6 dakika, önceki 5 dakikadan daha fazla süre) oyuna girmesini bekleyebiliriz.