Real Madrid Stuttgart maçı, Arda Güler ilk 11'de değil

Arda Güler UEFA Şampiyonlar Ligi Carlo Ancelotti
Real Madrid Stuttgart maçı, Arda Güler ilk 11'de değil
AA

Carlo Ancelotti son antrenmanın ardından Şampiyonlar Ligi'nde Stuttgart ile oynayacağı maça çıkacağı kadroyu belirledi. Ne yazık ki İtalyan teknik adam Arda Güler'i yedek kulübesine çekme kararı aldı.

İtalyan çalıştırı Carlo Ancleotti kararını verdi. Şampiyonlar Ligi'ne yedek kulübesinde başlayacak oyuncular arasında Arda Güler ve Luka Modric'in de yer alacağı öğrenildi.

Real Madrid Confidencial'in haberine göre Ancelotti sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuları terchi etme kararı aldı.

Yoğun bir takvimle karşı karşıya olan İspanyol devi 3 günde bir maç oynayacak. Bu yüzden kadroda sürekli rotasyon yapacak. Buna göre Real Sociedad maçına ilk 11'de çıkan 2 oyuncu Stuttgart karşısında yedek kulübesinde oturacak.

San Sebastian'da 90 dakika görev yapan Luka Modric, yerini Tchouameni'ye bırakacak. Sociedad karşısında 77 dakika görev alan Arda Güler'in yerini ise Jude Bellingham alacak. Eğer Militao oynayamazsa bu planda bir değişiklik olabilir. O zaman Tchouameni defansa çekilir ve onun yerine de Modric-Arda ikilisinden biri ilk 11'e geçer.

Brahim Diaz, Alaba, Ceballos ve Camavinga ise sakatlıkları nedeniyle bu maçta görev yapamayacak. Karşılaşma bu akşam saat 22:00'de oynanacak. 

İŞTE MUHTEMEL 11

Ancelotti'nin sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor: Courtois, Carvajal, Rüdiger, Militao, Mendy, Tchouameni, Valverde, Bellingham, Rodrygo, Mbappe ve Vinicius.

Real Madrid bugünkü maçın ardından 21 Eylül'de Espanyol, 24 Eylül'de Alaves'le karşılaşacak. Modric ve Güler'in bu maçlarda forma giymesi bekleniyor.