Real Madrid Mbappe'nin fiyatıyla kıyaslandığında 'kelepir' golcü buldu: 80 milyon euro!

Real Madrid transfer haberleri İspanya La Liga
Real Madrid Mbappe'nin fiyatıyla kıyaslandığında 'kelepir' golcü buldu: 80 milyon euro!

İspanyol devi Real Madrid, Karim Benzema'nın yerini dolduramadı.

Hal böyle olunca Carlo Ancelotti taktikte değişikliğe gitti ancak hazırlık maçlarında alınan skorlar hayal kırıklığı yarattı.

Taraftar tepkisi giderek artmaya başlayınca İspanyol ekibinin Başkanı Florentino Perez golcü yani 9 numara transferi için harekete geçti.

Acilen forvete ihtiyacı olan Real Madrid, karim Benzema'nın yerine aslında Kylian Mbappe'yi düşünüyordu. Ancak oyuncunun sözleşmesi seneye bitecek. Oyuncuyu bedava almak varken PSG'ye 200 milyon euro ödemek istemeyen dev kulübün başkanı başka bir golcüyü gözüne kestirdi.

Fransa'da yayınlanan Le Parisien'in haberine göre Mbappe oynatılsa da oynatılmasa da bu sezonu PSG'de tamamlamaya karar verdi.

Hal böyle olunca iş başa düştü. 9 numara olarak transfer edilen Joselu'nun yaşı çok ileride ve Ancelotti'nin beklentilerini karşılayamadı. Şimdilik 4-4-2 diamond taktiğiyle kanat hücumcuları Vinicius Jr. ve Rodrygo'yu forvet gibi kullanan Ancelotti istediğini elde edebilmiş değil. Takıma can katması beklenen Arda Güler'in de sakatlıktan dönüş süresi ameliyat kararıyla uzadı.

Tüm bu gelişmelerin ardından piyasayı araştıran Florentino Perez aradığı 9 numarayı Bundesliga'da buldu.

Aslında Harry Kane ve Kai Havertz isimleri de gündemdeydi. Ancak Havertz Arsenal'e transfer oldu. Harry Kane'i de Bayern Münih'in birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor. Bir de Richarlison ismi gündemde. Ancak Perez'in aklındaki isim başka.

Real Madrid, Dünya Kupası'nda da forma giyen Eintracht Frankfurt'un golcüsü Randal Kolo Muani'yi gözüne kestirdi. Oyuncu için 80 milyon euro'luk bir teklif sunulacak. Ancak bu oyuncunun peşinde başta PSG olmak üzere başka dev takımlar da var. Bakalım sonuç ne olacak.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid transfer haberleri son dakika transfer haberleri e. frankfurt La Liga Bundesliga