Arda Güler 6 ila 10 hafta arası yok! Yıldız futbolcu gitmekten vazgeçti!

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
Arda Güler 6 ila 10 hafta arası yok! Yıldız futbolcu gitmekten vazgeçti!

Real Madrid'e transfer olan milli yıldızımız Arda Güler, talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. İspanyol devi genç oyuncunun ameliyat olmasına karar verirken, takımdan ayrılmak üzere olan Dani Ceballos Arda'nın sakatlık haberinin ardından fikrini değiştirdi.

Arda Güler için de ameliyat kararı verilmesinin ardından Real Madrid'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımdan ayrılması beklenen oyunculardan biri forma şansı doğunca Premier Lig'den gelen teklifi askıya aldı.

Real Madrid önce Courtois peşinden de Arda Güler'in ameliyat haberleriyle sarsılırken Carlo Ancelotti'nin opsiyonları giderek azalıyor.

İtalyan hocanın elinde orta saha için seçenekler azalırken Aston Villa'dan teklif alan Dani Ceballos ayrılmaktan vazgeçti.

Orta sahadaki eksikler nedeniyle forma giyme şansı doğan İspanyol oyuncu şimdilik Aston Villa'nın teklifine sıcak bakmıyor.

Eğer kış transfer dönemine kadar Ancelotti'den yeterince forma şansı bulamazsa o zaman takımdan ayrılmaya karar veren Ceballos'un durumu biraz da Arda Güler'e bağlı.

Ameliyat edilmesine karar verilen Arda Güler'in en az 6 en fazla 10 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu durumda dönüşü Kasım ayına kadar uzayabilir.

Öte yandan menisküsünün büyük bir hasar görmediği ancak ağrıları devam ettiği için ameliyat kararı alındığı belirtiliyor. Bu karar öncesi Fenerbahçe kulübünden de Arda'nın önceki sağlık verileri istendi ve incelendi.

Arda Güler'in önümüzdeki günlerde ameliyat edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Transfer Haberleri Arda Güler Transfer Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti Dani Ceballos