Real Madrid - Atalanta Süper Kupa final maçında Arda Güler ilk 11'de

Haber Merkezi
Real Madrid Arda Güler UEFA Süper Kupa
Real Madrid - Atalanta Süper Kupa final maçında Arda Güler ilk 11'de
Fotoğraf: DepoPhotos

Bir haftadır antrenmanlarını sürdüren Real Madrid, Amerika turu için hazırlıklarına devam ediyor. Arda Güler de kampa katılıyor.

1 Ağustos'ta ABD'ye uçması beklenen Real Madrid, arada bugün basına kapalı olarak Albacete ile bir hazırlık maçı oynayacak.

İspanyol devi, Kuzey Amerika turunda ise 1 Ağustos'ta Milan'la, 4 Ağustos'ta Barcelona'yla ve 7 Ağustos'ta Chelsea'yle karşılaşacak. Real Madrid, İspanya'ya döndükten sonra 14 Ağustos'ta UEFA Süper Kupa finalinde Atalanta ile karşılaşacak.

As gazetesinin haberine göre Ancelotti, Milan'a karşı oynanacak maçta hücum üçlüsünü şimdiden belirledi. İtalyan teknik direktör hücumda Brahim Diaz, Endrick ve Arda Güler'i oynatmayı planlıyor.

Her şeyin yolunda gitmesi halinde Mendy, Valverde, Tchouameni, Camavinga, Bellingham ve Mbappe hazır olmayacağından dolayı Carlo Ancelotti'nin Atalanta ile 14 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa finalinde de Arda Güler ve Endrick'e hücumda yer vereceği öğrenildi.

Milli futbolcumuz bu şansı iyi değerlendirirse hücum hattındaki Rodrygo, Vini ve Mbappe'ye dişli bir rakip çıkmış olacak.