Real Madrid Arda Güler'le ilgili tutumunu değiştirdi

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Real Madrid Arda Güler'le ilgili tutumunu değiştirdi

Arda Güler'in yeteneklerinin farkında olan Real Madrid dersini almışa benziyor. Art arda verilen hatalı kararlar nedeniyle 3 kez sakatlan milli futbolcunun dönüşüyle ilgili takımın tutumu da değişti. 

İspanyol devi Real Madrid'de Arda Güler'in iyileşme süreci devam ediyor.

Son antrenmanlarda topla beraber sahada tek başına çalışan ancak henüz takımla antrenmanlara alınmayan Arda Güler'in iyileşme süreci devam ediyor.

Sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen ve doğuştan gelen muazzam yetenekleriyle dikkat çeken Arda Güler'le ilgili beklentilerin farkında olan Real Madrid, Cristiano Ronaldo'dan bu yana sosyal medyada en büyük etkileşimi sağlayan milli futbolcu için tutumunu değiştirdi.

Real Madrid'e imza attığından bu yana üç kez sakatlık geçiren ve henüz takımın formasına giyemeyen Arda Güler'in 2023'te oynamayacağı, ocak ayından itibaren takıma katılacağı bizzat Teknik Direktör Carlo Ancelotti tarafından açıklanmıştı.

Taraftarlar onu Real formasıyla görmek için bekleyişini sürdürürken İspanyol takımının tutumunda kökten bir değişim görülüyor. Relevo'da yer alan haberde Arda'yı en iyi versiyonuyla isteyen Real Madrid'in hem fiziksel hem de zihinsel olarak oyuncunun en üst seviyeye gelmesini beklediğini gösteriyor.

Tam hazır olduğunda yavaş yavaş takım dinamiklerine girmesi planlanan milli futbolcuya olan güven ise tam. Yavaş yavaş kas kütlesi kazanmaya başladığı belirtilen Arda için acele edilmeyeceği belirtilirken takımla çalışmalara başlasa bile Arda Güler'in hemen ocak ayında Real Madrid formasıyla izleyemeyeceğiminiz işaretleri veriliyor.

Kulüp yönetimi şu ana kadar Arda Güler'in sağlığıyla ilgili verilen kararlar da hata yapıldığının farkında ve ders almış durumda.

Kaynak: Haber Global TV