Real Madrid, Arda Güler'in kiralanmasına 2 şartla evet diyecek, aksi halde mümkünatı yok!

Haber Merkezi
Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti transfer haberleri
Real Madrid, Arda Güler'in kiralanmasına 2 şartla evet diyecek, aksi halde mümkünatı yok!

Carlo Ancelotti'nin EURO 2024'te Arda Güler'i bütün dünya izledikten sonra 'oynatmıyorum' deme imkanı kalmadı. Peki şimdi ne olacak?

İtalyan hoca da Real Madrid yöneticileri de bunu biliyor. Her ikisi de Arda Güler'e güveniyor ancak takımda öyle bir kadro var ki Arda Güler'i oynatabilmek için başka bir yıldızdan fedakarlık etmek gerekiyor.

'Keşke her takımın böyle güzel bir sorunu olsa' diyebilirsiniz ama durum öyle değil. Real Madrid bu durumun bir probleme dönüşmesinden endişe ediyor. Bu yüzden bazı oyuncularla ilgili kritik kararlar alınacak.

Arda Güler gitmek istemiyor, Real Madrid onu göndermek istemiyor... Bu durumda kalmasından başka bir yol olmasa da kadro kalabalığı nedeniyle kulüp yönetimi bir karar aldı.

Eğer Ancelotti ABD kampının ardından 'Kiralansın' derse Real Madrid iki şartla oyuncunun gönderilmesine razı olacak. Birinci şart kesinlikle sözleşmede satın alma bedeli olmaması. İkinci şart ise Arda Güler'in ocak ayına kadar (6 aylığına) kiralanması.

Şu anda Arda Güler'in en ciddi talibi Milan. İspanya'dan Sevilla ve Real Sociedad'da oyuncunun peşinde. İngiltere'den Liverpool, Almanya'dan Dortmund'da milli yıldızla ilgilenen kulüpler arasında.