Real Madrid 3.0 yükleniyor... 715 milyon euro'luk hücum hattı!

Real Madrid Arda Güler Jude Bellingham Kylian Mbappe
Real Madrid 3.0 yükleniyor... 715 milyon euro'luk hücum hattı!

İspanyol devi Real Madrid uzun süre önce benimsediği transfer stratejisinin meyvelerini topluyor. Los Galacticos 3.0'ı önümüzdeki sezon izleyeceğiz. Arda Güler de bu 'bitirici' gücün bir parçası.

Hücum hattını 25 yaş ve altı isimlerden oluşturarak adeta bir cephalenilk oluşturan İspanyol takımı 'Galacticos'un yeni versiyonuna sahip olmak üzere.

Gelmesi halinde 25 yaşındaki Mbappe, 18 yaşındaki Endrick, 23 yaşındaki Vinicius, 20 yaşındaki Bellingham, 23 yaşındaki Rodrygo, 24 yaşındaki Brahim Diaz ve 19 yaşındaki Arda Güler'den oluşan hücum hattı kimsede yok.

715 milyon euro'luk hücum hattı

Transfermarkt verilerine göre bu oyuncuların toplam değeri 715 milyon euro.

Real Madrid'in Galacticos 1'inde Raul, Ronaldo, Figo, Beckham ve Zidane vardı. Galacticos 2'de Benzema, Kaka, Bale, Xabi Alonso bulunuyordu. Ancak bunların hiçbiri Galacticos 3'ün değerine ulaşamadı. Çünkü Galacticos 3.0'dan gençlik ve fiziksel güç öne çıkıyor. Üstelik savunma yapabilen hücum oyuncularından söz ediyoruz.

Hücum hattın gerisinde ise 25 yaşındaki Valvrede, 21 yaşındaki Camavinga ve 24 yaşındaki Tchouameni'yi görüyoruz. Gelmesi halinde 23 yaşındaki süper hızlı Alphonso Davies ve 26 yaşındaki Militao'nun süpürücülüğünü de üzerlerine ekliyoruz.

Bu takım Lille'in 18 yaşındaki 1.90'lık stoperi Fransız Leny Yoro'nun da katılması bekleniyor. Şimdi alınırsa 60 milyon euro, bir sonraki sezon sonu beklenire bedavaya gelecek.

Fransa, Brezilya, İngiltere, Fas ve Türkiye'nin yıldızlarından oluşan 7 parçalı hücum hattında Joselu'nun da yer alma ihtimali var. Kiralık olan oyuncu istenirse 1.5 milyon euro'ya Real Madrid'in kontratlı golcüsü olabilir.

Şimdi Galacticos 3.0'ın hücum hattına bir bakalım...

Mbappe

Henüz sır. Ancak tüm yollar Bernabeu'ya çıkıyor. İmza için son ayrıntıların konuşulduğu belirtiliyor. 25 yaşında. Profesyonel kariyerinde liglerde 277, milli takımda 46 gol attı.

Vinicius

Potansiyelli gençleri uygun fiyata alıp, Madrid'de yıldız yap anlayışının öncüsü. 18 yaşından önce imza attığı Real Madrid'de kötü başlangıca rağmen şimdi bir yıldız. Mbappe'ye formasını kaptırmaya hiç niyeti yok.

Bellingham

Real Madrid'in son büyük transferi. Yüklü bir para verdi ama karşılığını daha ilk sezonda aldı. Jude Bellingham, Manchester City'yi reddedip Beyazlar'a geldi. Şimdiden 20 golü var.

Rodrygo

Vinicius'un izinden giden Rordrygo zamanla bir yetenek olduğunu gsöterdi. Şampiyonlar Ligi'nde 47 maçta 18 gol atarken 11 asist yaptı. Madrid'in vazgeçilmezleri arasında.

Brahim Diaz

İspanya ve Fas milli takımları arasında gidip gelen ve sonunda Fas'ı seçen Brahim, Milan'da geçen yıllarının ardından Real Madrid'e çok istekli döndü. 9 gol 5 asistler oynayıp harikalar yarattı. Asensio'nun yapamadığını o rahatlıkla yapıyor.

Arda Güler

Talihsiz sakatlıklarına rağmen sol ayağıyla geleceğin yıldızı olma yolunda. Ancelotti onun için "Yaşına göre o dünya dışı" diyor. Alabildiği kısıtla dakikalarda yarattığı mucizeler dilden dile dolaşıyor. Sadece Türkiye değil Real Madrid'de onun için çıldırıyor.

Endrick

Bernabeu'ya çıkmak için Arda kadar beklemek zorunda kalmadı. Brezilya formasıyla İspanya'ya Santiago Bernabeu'da geçen hafta harika bir gol attı. 16 yaşında imza attığı Real Madrid'e Temmuz 2024'te kavuşacak. Mbappe'nin gölgesinde olsa da sıra dışı fiziği ve gol atma becerisiyle çok şeyler vadediyor.