Arda Güler'i yakından ilgilendiren gelişme: Real Madrid'de kalmaya karar verdi

Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti
Arda Güler'i yakından ilgilendiren gelişme: Real Madrid'de kalmaya karar verdi
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid'de gösterdiği performansla kulüp tarihinin efsanevi isimleri arasına adını yazdıran ve geleceği büyük merak konusu olan Hırvat futbolcu Luka Modric'in Eflatun-beyazlı kulüpte kalmaya karar verdiği iddia edildi.

İspanya'da yayınlanan Sport gazetesi Luka Modric'in 1 yıl daha Real Madrid'de oynayıp sonrasında futbolu bırakmaya karar verdiğini iddia etti.

Real Madrid'le 24 şampiyonluk yaşayan Luka Modric'in sezon sonunda sona erecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatıp yeni sezonun sonunda futbolu bırakacağı iddia edildi.

Sport'ta yayınlanan haberde 38 yaşındaki futbolcunun yeni bir rekabete girmekten vazgeçtiği ve futbolu Real Madrid'de 1 yıl daha oynayarak bırakacağını yazdı.

Bu sene önceki yıllara göre daha az forma giyen Modric aldığı daha az zamanda da etkili olmayı başardı.

Modric'in varlığı Carlo Ancelotti için önemli. Genç oyunculara tecrübelerini aktaran futbolcu ayın zamanda takım içindeki rekabetin de artmasını sağlıyor.

Ancak Modric'in bu isteğinin Real Madrid tarafından kabul edilmeyebileceğini de yazan Sport, Beyazlıların Hırvat futbolcuya bu sezon görkemli bir şekilde veda edebileceğini de yazdı.

Sport haberinde Modric'in takımda kalması halinde bunun Arda Güler'in oynama ihtimalini iyice azaltacağını, bu durumda da Real Madrid'in önümüzdeki sezon için Arda Güler'den vazgeçebileceğini iddia etti.