Ralf Schumacher'in oğlu David Schumacher patladı: Annemin zihinsel sorunları var! 

Formula 1
Ralf Schumacher'in oğlu David Schumacher patladı: Annemin zihinsel sorunları var! 

Michael Schumacher'in kardeşi Ralf Schumacher'in oğlu olan David Schumacher, babasının eşcinsel olduğunu açıklamasının ardından annesiyle yaşadığı sorunları anlattı.

Bu kararında babasının yanında yer aldığını söyleyen David, "Normalde aile meselelerini toplum içinde konuşmayı sevmem. Maalesef annem buna farklı bakıyor. Buna bir son vermenin zamanı geldi. Huzur içinde bir hayat yaşamak istiyorum. Annemin, bana ve babama yaptığı suçlamalara muhatap olmadan hedeflerime ulaşmak istiyorum" diye bir mesaj paylaştı.

Daha sonra bu mesajını Instagram'dan sildi. Ancak Daily Mail gazetesi tüm metne ulaştı ve yayınladı. 

Annesi Cara'nın zihinsel sorunları olduğunu öne süren David, "Annem ve babam 2015'te boşandığında annem, onunla yaşamazsam yarış pilotu olma hayalimi yok edeceğini söyleyerek beni tehdit etti" diye konuştu.

Ralf Schumacher'in oğlu David Schumacher patladı: Annemin zihinsel sorunları var!  - Resim : 1

David Schumacher, "Annem benimle ilgilenecek ruh halinde değildi. Ben böyle bir ortamda büyümek istemedim. Artık annemle kalmak istemiyordum. Beni isteğim dışında babamdan ayırmak istedi" şeklinde konuştu.

David, "Babamın her şeyi kafama soktuğu ve annemle ilgili sadece kötü konuşmam için bana baskı yaptığı suçlamaları zerre kadar doğru değil. Aksine babam, annemle iyi bir ilişki kurmam için mümkün olan her şeyi yaptı. Ona bir şans daha vermem için beni ikna etmeye çalıştı. Ancak benim annemin yanına gitmeye ne isteğim ne de cesaretim vardı" dedi.

F1 pilotu olma yolunda ilerleyen David Schumacher "Annemin şu andaki davranışları kesinlikle utanç verici. 9 yıl önce babamla boşandı. Artık bizi rahat bıraksın da hayatlarımızı yaşayalım." diyerek sözlerini tamamladı.

Baba Ralf Schumacher geçtiğimiz günlerde eşcinsel olduğunu açıklamıştı.