Fede Valverde 1 numaralı düşmanıyla karşı karşıya geldi

Real Madrid Villarreal İspanya La Liga
Fede Valverde 1 numaralı düşmanıyla karşı karşıya geldi

8 Nisan 2023'te Real Madrid evinde Villarreal'e 3-2 mağlup olurken Fede Valverde, rakip oyuncu Alex Baena'ya yumruk atmıştı. 1,5 yıl sonra ikili yine karşı karşıya geldi.

O günü ne Fede Valverde ne de Alex Baena unuttu. Villarreal'in Bernabeu'dan 3 puanla döndüğü maçta saha dışında yaşanan yumruklaşma saatler sonra ortaya çıkmıştı.

Valverde, Baena'yı stadın otoparkında yumruklamıştı. O görüntüler otopark kameralarına yansımıştı. Olay sonunda Baena'nın elmacık kemiği kırılmıştı.

Yumruğun neden atıldığıyla ilgili çeşitli hikayeler anlatıldı. Ancak tam nedeni hiç açıklanmadı. İddialara göre Baena, Valverde'nin eşinin hamileliğiyle ilgili yaşadığı sorunlarla ilgili bir şey sölemişti ve Valverde bunu kaldıramayıp otoparkta oyuncuyu yumrukladı. Ancak Baena bu iddiayı yalanladı. Saldırısı nedeniyle Valverde herhangi bir yaptırım görmedi.

Aradan 1,5 yıl geçtikten sonra ikili yine Santiago Bernabeu'da bir başka Real Madrid Villarreal maçında karşılaştı. Ancak bu kez iki oyuncu arasındaki sorun giderilmiş gibiydi. Her ikisi de oyuna konsantreydi.