Rafael Nadal'dan kötü haber geldi! Indian Wells'ten çekildi

haberglobal.com.tr
Rafael Nadal Tenis ABD
Rafael Nadal'dan kötü haber geldi! Indian Wells'ten çekildi
FOTOĞRAF: Reuters

Sakatlığı nedeniyle neredeyse geçen sezonun tamamını kaçıran ve Indian Wells ile kortlara dönmeyi planlayan İspanyol raket Rafael Nadal'dan kötü haber geldi.

Sakatlığı nedeniyle 2023 yılındaki turnuvalarda mücadele edemeyen efsanevi tenisçi Rafael Nadal'dan Indian Wells öncesinde kötü haber geldi.

22 kez grand slam şampiyonluğu yaşayan İspanyol raket, turnuvada çıkacağı maça bir gün kala sosyal medya hesbından yaptığı açıklamayla turnuvada yer alamayacağını duyurdu.

37 yaşındaki tenisçi yaptığı açıklamada, "Bu fantastik turnuvadan çekilmek zorunda olmak benim için büyük bir üzüntü. Bu güzel yerde oynamayı ne kadar sevdiğimi herkes çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

Nadal, kalçasından yaşadığı sakatlık nedeniyle geçtiğimiz yılın neredeyse tamamını kaçırmıştı.

Indian Wells'e hazırlık için ABD'ye erken gelen Rafael Nadal, geçtiğimiz günlerde İspanyol tenisinin yeni büyük yeteneği Carlos Alcaraz ile gösteri maçında karşı karşıya gelmişti.

Nadal, 2024'ün profesyonel tenisteki son sezonu olabileceğini söylemişti. Indian Wells'in ilk turunda Milos Raonic ile mücadele etmesi beklenen fakat sakatlığı sebebiyle organizasyondan çekilen Nadal'ı izlemek için tenisseverlerin bir süre daha beklemesi gerekecek gibi gözüküyor.