PSG'nin dünya yıldızı Kylian Mbappe'ye ölüm tehdidi

Spor haberleri
PSG'nin dünya yıldızı Kylian Mbappe'ye ölüm tehdidi

PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe, Ocak ayının başından bu yana sosyal medyayı oldukça meşgul ediyor. Bu olaylardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde yaşandı.

Adı sık sık Real Madrid ile anılan Kylian Mbappe, 1 Ocak'tan itibaren PSG ile olan sözleşmesinin son 6 ayına girdi ve istediği kulüple görüşme yapma konusunda özgürlüğe kavuştu.

Yıldız oyuncunun bu durumu, Fransa'nın en üst gündeminde yer almaya da devam ediyor.

Nadir görülen bir hastalığa yakalanan bir kız olan Camille adındaki küçük bir kız, sosyal medyadan yayınladığı bir videoda Mbappe'ye seslenerek takımda kalmasını ve ona ilham vermeye devam etmesini istedi. NTV Spor'un haberine göre, küçük PSG fanının bu videosuna bazı küfürlü tepkiler geldi. Mbappe de bu olaya tepkisiz kalamadı. "Yeni yılın kutlu olsun minik Camille'im. Savaşmaya devam et, hepimize hayat dersi veriyorsun" diyen Mbappe, ahlak olarak da insanların dibe vurduğunu vurguladı.

ÖLÜM TEHDİDİ İÇEREN MESAJLAR

Mbappe'nin bu paylaşımından sonra ise yıldız oyuncuya ölüm içerikli mesajlar gelmeye başladı. Bunlardan en dikkat çekici olanı, Mbappe'nin büyüdüğü, Paris'in kuzeydoğu banliyölerinde bir komün olan Bondy'den geldi.

Bir grup saldırgan, Mbappe'nin büyük ve meşhur duvar resminin olduğu yere gelerek, "Mbappe, sen öldün" ifadelerini yazdı.

Dünya Futbol Ödülleri gecesinde Yılın Futbolcusu ödülünü alan Fransız yıldız geleceği hakkında konuşmuş ve, "Şu an geleceğim hakkında konuşma zamanı değil. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı Şubat ve Mart aylarında oynayacağımız maçları kazanmaya odaklandım. Şu kesin ki bu sezonu Paris'te tamamlayacağım. Ocak ayında Real Madrid'e gitmeyeceğim" demişti.

Kaynak: Diğer

Kylian Mbappe PSG Paris Saint Germain Fransa