PSG'de Mbappe hat-trick yaptı, hocasını memnun edemedi

Fransa Ligue 1 PSG Kylian Mbappe
PSG'de Mbappe hat-trick yaptı, hocasını memnun edemedi
FOTOĞRAF: Reuters

Fransa Ligue 1'de 12. hafta mücadelesinde PSG, deplasmanda Reims'i Kylian Mbappe'nin golleriyle 3-0 yendi. PSG Teknik Direktörü Luis Enrique maçın ardından yaptığı açıklamada Fransız yıldızdan memnun olmadığını söyledi.

Fransa Ligue 1'in 12. haftasında Reims ile Paris Saint Germain kozlarını paylaştı.

Auguste Delaune Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada PSG, rakibini 3-0 mağlup etti.

Paris temsilcisinde 3, 59 ve 82. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yapan Kylian Mbappe yıldızlaştığı maçta takımına galibiyeti getiren isim oldu.

PSG bu sonuçla puanını 27 yaptı ve Alanyaspor'un eski hocası Francesco Farioli'nin çalıştırdığı lider Nice'i geride bırakarak ligde liderliğe yükseldi, William Still yönetiminde oynadığı futbolla dikkat çeken Reims ise 20 puanda kalarak 4. sırada yer aldı.

Fransa Ligue 1'in 13. haftasında Paris Saint Germain kendi evinde Monaco ile karşı karşıya gelecek, Reims ise Rennes deplasmanına konuk olacak.

"GERÇEKTEN ONDAN MEMNUN DEĞİLDİM"

PSG Teknik Direktörü Luis Enrique maçtan sonra yaptığı açıklamada karşılaşmada hat-trick yapan Kylian Mbappe'yi eleştirdi.

İspanyol teknik adam, "Bugün ondan gerçekten pek memnun değildim. Gollere dair söyleyecek bir şeyim yok ama takıma farklı şekillerde daha fazla yardımcı olabilir. O dünya çapında bir oyuncu, daha fazlasını istiyoruz. Bu konuyu önce onunla konuşacağım, özel bir konu" ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki Kylian Mbappe, bu sezon PSG formasıyla tüm kulvarlarda 14 karşılaşmada sahaya çıkarken 12 gol, 1 asistlik performans sergiledi ve takımının ligde lider olmasında önemli bir pay sahibi oldu.

Kaynak: Haber Global TV