Ne Real Madrid ne de Barcelona! İspanya'da Girona fırtınası sürüyor

İspanya La Liga
Ne Real Madrid ne de Barcelona! İspanya'da Girona fırtınası sürüyor
FOTOĞRAF: Reuters

İspanya La Liga'nın 13. haftasında Girona deplasmanda karşılaştığı Rayo Vallecano'yu 2-1 yenerek, Real Madrid ve Barcelona'nın önünde liderliğini sürdürdü.

İspanya La Liga'nın 13. haftasında Rayo Vallecano ile lider Girona karşı karşıya geldi.

Vallecas Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Girona 1-0 geriye düştüğü maçta Rayo Vallecano'yu 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Girona'nın golleirini 42'de Artem Dovbyk ve 65'te Savio kaydetti. Rayo Vallecano'nun tek sayısını ise 5. dakikada Alvaro Garcia kaydetti.

Ligde üst üste 5. galibiyetini elde eden Girona puanını 34 yaptı ve liderliğini sürdürdü, galibiyet hasreti 3 maça çıkan Rayo Vallecano ise 18 puanda kaldı ve ligin 9. basamağında bulunuyor.

La Liga'nın 14. haftasında Girona kendi evinde Athletic Bilbao'yu konuk edecek, Rayo Vallecano ise iç sahada FC Barcelona'yı ağırlayacak.

REAL SOCIEDAD 3 GOLLE KAZANDI

Günün bir diğer mücadelesinde ise Almeria ile bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla dikkat çeken Real Sociedad karşı karşıya geldi.

Akdeniz Oyunları Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Real Sociedad, Almeria'yı 3-1 yendi.

Real Sociedad'a galibiyeti getiren golleri Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez (p) ve Martin Zubimendi kaydetti. Almeria'nın tek golü ise Sergio Calvo'dan geldi.

Real Sociedad bu sonuçla puanını 22 yaptı ve La Liga'da 6. sıraya yükseldi, Almeria ise 3 puanda kaldı ve ligin son basamağında haftayı tamamladı.

Kaynak: Haber Global TV