PSG, Barcelona'nın rekor transferini kadrosuna katmak üzere

FC Barcelona PSG Fransa Ligue 1 Transfer
PSG, Barcelona'nın rekor transferini kadrosuna katmak üzere
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Paris Saint Germain, transferde yılın bombasını patlatmak üzere. Fransız temsilcisi Barcelona'nın tarihindeki en pahalı transferi olan Ousmane Dembele'yi kadrosuna katmaya çok yaklaştı.

Lionel Messi'yi Inter Miami'ye gönderen, Kylian Mbappe ve Neymar'ın geleceklerinin belirsizliğini koruduğu Paris Saint Germain, alternatif isimlere yöneldi.

Fransa Ligue 1 ekibi, Ugarte, Lucas Hernandez, Ekitike, Kang-in Lee, Skriniar, Asensio Ndour ve Xavi Simons'ı renklerine katarak transfer sezonuna oldukça hızlı bir giriş yapmıştı.

RMC Sport'tan Fabrice Hawkins'in haberine göre; PSG, Barcelona'nın Fransız yıldızı Ousmane Dembele'yi kadrosuna katmaya çok yakın.

26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde '31 Temmuz 2023'ten önce 50 milyon euro'ya serbest kalır' maddesinin yer aldığı ve PSG'nin de bu maddeden yararlanarak transferi bitirmek istediği iddia edildi.

31 Temmuz'dan sonra Dembele'nin serbest kalma bedelinin 100 milyon euro'ya yükseleceği ve Fransız ekibinin bu yüzden elini çabuk tutmak istediği ifade edildi.
Ousmane Dembele'nin de Paris temsilcisine katılmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Barcelona, 2017-18 sezonunun yaz transfer döneminde Dembele'yi 135 milyon euro karşılığında renklerine katarak futbol tarihinin en pahalı transferlerinden birisinin altına imzasını atmıştı.

Ousmane Dembele, Brezilyalı Philippe Coutinho ile Katalan ekibinin tarihindeki en pahalı transfer unvanını paylaşıyor.

Dembele geçen sezon Barcelona'da tüm kulvarlarda 35 maçta süre alırken 8 gol, 9 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Haber Global TV

PSG PSG Transfer FC Barcelona barcelona haberleri transfer haberleri