Brezilyalı yıldız isim, Fenerbahçe ile görüşmek üzere Türkiye'ye geldi

Fenerbahçe Transfer İngiltere Premier Lig Fransa Ligue 1
Brezilyalı yıldız isim, Fenerbahçe ile görüşmek üzere Türkiye'ye geldi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Sağ kanat bölgesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, Brezilyalı Tete'yi kadrosuna katmak istiyor. Yıldız futbolcunun transfer görüşmelerini sürdürmek üzere Türkiye'ye geldiği ifade edildi.

Transfer sezonunda oldukça hareketli bir dönem geçiren ve pek çok yıldız ismi kadrosuna katan Fenerbahçe'nin hız kesmeye niyeti yok gibi gözüküyor.

Sarı-lacivertiler Dzeko, Tadic, Becao, Kent, Djiku gibi yıldız isimlerin yanına bir yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete ile transfer görüşmeleri yapıyor.

Brezilyalı Tete ve temsilcisinin transfer görüşmelerini sürdürmek üzere Türkiye'ye geldi.
23 yaşındaki oyuncu ve temsilcisi görüşmelerde bulunduktan sonra tatil yapmak üzere Bodrum'a geçeceği ve orada teklifleri değerlendirip bir karara varacakları iddia edildi.

Alman futbol portalı Transfermarkt verilerine göre 23 milyon euro piyasa değeri olan yıldız oyuncu Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'ten bonservisini aldı ve serbest oyuncu durumuna geçti.

Tete geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'da 2. yarısını ise İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'de geçirdi. Toplamda 33 kez sahaya çıkan yıldız isim 7 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Tete Tete Fenerbahçe Shakhtar Donetsk