Premier Lig ekibi Crystal Palace'ta korkutan olay! Teknik direktör Roy Hodgson idman sırasında oyuncuların gözü önünde fenalaştı

İngiltere Premier Lig
Premier Lig ekibi Crystal Palace'ta korkutan olay! Teknik direktör Roy Hodgson idman sırasında oyuncuların gözü önünde fenalaştı
FOTOĞRAF: Depophotos

İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace'ta teknik direktör Roy Hodgson'un antrenman sırasında yaşadığı rahatsızlığın ardından hastaneye kaldırdığı ve yaşanan olayın tüm takımı endişelendirdiği belirtildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın bugün gerçekleştirilen idmanında korkutan anlar yaşandı.

Crystal Palace'ın deneyimli hocası Roy Hodgson antrenman esnasında futbolcuların ve teknik ekibin gözleri önünde sağlık problemi geçirdi. Hodgson'ın geçirdiği rahatsızlığın ardından oyuncuların büyük bir endişe yaşadığı bildirildi.

76 yaşındaki teknik direktör, yaşanan olayın ardından hastaneye kaldırıldı. Crystal Palace bugün öğlen saatlerinde gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısının Roy Hodgson'un rahatsızlığı nedeniyle ertelendiği duyurdu.

İngiliz basınından Talk Sport'ta yer alan habere göre; Hastaneye kaldırılan çalıştırıcının durumunun stabil olduğu ve her şeyin yolunda olduğu bildirildi.

Crystal Palace da konuyla ilgili olarak kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hastaneye kaldırılan Roy Hodgson'un durumu iyi ve tıbbi testlerden geçiriliyor. Kulüpteki herkes Roy'a hızlı bir iyileşme süreci diliyor" ifadeleri kullanıldı.

Ligde istediği sonuçları alamayan Crystal Palace'ın Roy Hodgson'la yollarını ayırarak Alman çalıştırıcı Oliver Glasner ile anlaşma sağlanması bekleniyor.