Pep Guardiola o ismi yere göğe sığdıramadı! 'Premier Lig'in en iyisi' yorumu

Manchester City İngiltere Premier Lig
Pep Guardiola o ismi yere göğe sığdıramadı! 'Premier Lig'in en iyisi' yorumu
FOTOĞRAF: Reuters

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Manchester United karşısında alınan 3-1'lik derbi galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada Phil Foden hakkında övgü dolu ifadeler kullanarak İngiliz futbolcu için 'Ligin en iyisi' yorumunu yaptı.

İngiltere Premier Lig'in 27. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Manchester City, Manchester United'ı 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Karşılaşmaya damgasını vuran isim ise attığı 2 golle Manchester City'nin İngiliz yıldızı Phil Foden oldu.

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada 23 yaşındaki yıldız isim için övgü dolu ifadeler kullandı.

Guardiola, Foden hakkında," Şu anda Premier Lig'in en iyi oyuncusu. Dünya klasında bir oyuncu olabilmek için takımınızla oynadığınız maçları kazanmanız gerekiyor. O çıktığı karşılaşmaları kazanıyor. Her zaman goller attı ama şu anda attığı gollerin yanı sıra maç da kazandırıyor" yorumunu yaptı.

Phil Foden bu sezon Manchester City formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 40 karşılaşmada sahaya çıkarken 18 gol - 10 asistlik performans sergiledi.

Pep Guardiola o ismi yere göğe sığdıramadı! 'Premier Lig'in en iyisi' yorumu - Resim : 1