Pendikspor İstanbulspor'u 4 golle geçti

İstanbulspor Pendikspor Süper Lig
Pendikspor İstanbulspor'u 4 golle geçti
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 11. haftasında Pendikspor deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'u 4-2'lik skorla mağlup ederek, ligdeki 2. galibiyetini almayı başardı.

Süper Lig'in 11. haftasında İstanbulspor sahasında Pendikspor'u konuk etti.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Pendikspor, rakibini 30'da Erencan Yardımcı, 45 ve 60'ta Welinton ve 83'te Thuram'ın attığı gollerle 4-2 mağlup ederek kulüp tarihindeki 2. Süper Lig galibiyetini elde etti.

Sarı-siyahlı kulübün golleri ise 40'ta Alessane Ndao ve 89'da Eduard Rroca'dan geldi.
Pendikspor bu sonuçla puanını 10 yaptı ve ligde 15. sıraya kadar yükselerek küme düşme hattından da çıkmayı başardı, 5 puanda kalan İstanbulspor ise ligin son basamağında haftayı tamamladı.

Pendikspor ligin 12. haftasında kendi sahasında Samsunspor'u konuk edecek, İstanbulspor ise deplamanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

IVO VIEIRA: "BÖYLE BİR GALİBİYETİ HAK ETTİK"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, "Bugün sahada iyi olan takım Pendikspor’du. Oyuncularım da bunun için çok çaba sarf etti. Böyle bir galibiyeti bugün hak ettik. Takım kaliteli oyuncular ile dolu. Çok kaliteli ayaklarımız var.

Kapasitemizi göstermek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu ligde kalmak adına bütün çalışmalarımızı yapacağız. İyi bir takımımız var. Bütün maçlar birbirinden zorlu. Analizler yapacağız. Çok çalışacağız. Kalan maçlarımızda en iyi sonuçları almak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV