Pendikspor ile Ankaragücü yenişemedi

Ankaragücü Süper Lig Pendikspor
Pendikspor ile Ankaragücü yenişemedi
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'deki 18. hafta mücadelesinde Pendikspor ile Ankaragücü'nün karşı karşıya geldiği müsabaka 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Süper Lig'in 18. haftasında Pendikspor ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi.

Pendik Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

MKE Ankaragücü'nün golünü 18. dakikada Efkan Bekiroğlu kaydederken Pendikspor'un sayısı ise 78. dakikada Alpaslan Öztürk'ten geldi.

Ligdeki yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Ankaragücü bu sonuçla puanını 20 yaptı ve haftayı 11. sırada tamamladı, ligde 5 maçtır kazanamayan Pendikspor ise 14 puala 19. basamakta yer aldı.

Ankaragücü ligde gelecek hafta kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecek, Pendikspor ise deplasmanda Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak.

"LİGDE KALMAK İSTİYORUZ"

Pendik Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira açıklamalarda bulundu.

Ivo Vieira, mücadeleyi maç boyunca bırakmadıklarını belirterek, "Maç berabere bitti. Geriye düştük, maçı bırakmadık. Geri dönmek için çaba sarf ettik. Gol de bulduk. İkinci gol için çabaladık maalesef olmadı. Bu akşamki oyunun ardından yeni bir etabın başladığını söyleyebilirim" dedi.

Devre arasında takıma takviye yapılıp yapılmayacağı sorulan Vieira, "Gerekli olan pozisyonlar için analiz yapacağız. Takıma kim yardımcı olabilir bunlar hakkında karar vereceğiz. Takımın moral kazanması önemli. Elimizdeki oyuncuların gerçek kapasitelerine çıkacak olması bizim için önemli olacaktır" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında daha çok çalışmaları gerektiğini aktaran Vieira, "Ligde kalmak istiyoruz. Zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Tüm çabamız daha üst sıralara çıkmak için. Bugün benimle beraber iç sahada 4'üncü maçımız. Bunlardan ikisini kaybettik. Bunlar Galatasaray ve Fenerbahçe maçları. Biri lider, diğeri ikinci. Daha sonra Samsunspor maçını kazandık. Bugün de 1 puan aldık. Ev sahibi takım hüviyetini kazanırsak bu bizi ligde bırakacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Global TV