Partizan'dan Saldanha açıklaması: "10 milyon euro'luk teklif aldık"

Fenerbahçe Transfer
Partizan'dan Saldanha açıklaması: "10 milyon euro'luk teklif aldık"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ve teklif yaptığı iddia edilen Matheus Saldanha'nın kulübü Partizan'dan yapılan açıklamada Brezilyalı futbolcu için 10 milyon euro'luk bir teklif geldiği fakat bu teklifin reddedildiği bildirildi.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin hücum hattını takviye etmek için listesinde yer aldığı ve 6 milyon euro'luk teklif yaptığı iddia edilen Matheus Saldanha'nın kulübü Partizan'dan açıklama geldi.

Partizan Sportif Direktörü Milos Vazura takımın yıldız ismini gelen büyük tekliflere rağmen kadroda tutma kararı aldıklarını belirtti ve bunun doğru bir hareket olduğunu söyledi.

Sırp basınından Telesport'ta yer alan habere göre; Milos Vazura, Saldanha için 10 milyon euro'luk bir teklif aldıklarını fakat reddettiklerini söyledi.

Vazura teklifi hangi takımın yaptığını söylemek istemediğini belirterek şunları söyledi:

"Saldanha'yı satmadığımız için pişman değilim. Resmi reklifi kimin yaptığını söylemek istemiyorum. Sadece yapılan teklifin 10 milyon euro'nun üzerinde olduğunu söyleyebilirim.

Devre arasında Saldanha gibi yıldız ve takım için önemli bir ismin satılık olmadığını söyledik. Eğer Saldanha aynı seviyede oynamaya devam ederse daha yüksek bir meblağ olmasa bile yakın bir tutarda teklif sezon sonunda yine gelecektir.

Saldanha'nın bize şampiyonluğu getirebileceğinin farkındayız. Yaz transfer döneminde kulüp tarihinin en pahalı futbolcusu olarak takımdan ayrılabilir."