Fenerbahçe'nin Matheus Saldanha için yaptığı teklif belli oldu

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Transfer
Fenerbahçe'nin Matheus Saldanha için yaptığı teklif belli oldu
FOTOĞRAF: Partizan Resmi X Hesabı

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği belirtilen Partizan forması giyen Matheus Saldanha için yaptığı teklifin detayları belli oldu.

Süper Lig'de 11 Ocak'ta ara transfer dönemi resmen başladı. Ligin ilk yarısını zirvede tamamlayan Fenerbahçe transfer sezonuna da oldukça hızlı bir başlangıç yaptı.

Sarı-lacivertliler Leonardo Bonucci ve Milan'dan Rade Krunic'i kadrosuna kattığını açıklamıştı.

Hücum hattına da bir takviye yapmak istediği belirtilen Fenerbahçe çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin kariyerini Partizan'da sürdüren Matheus Saldanha ile ilgilendiği belirtilmişti.

Sports Digitale'den Ertan Süzgün'ün haberine göre; Fenerbahçe, Matheus Saldanha için Partizan'a 6 milyon euro'luk resmi teklif yaptı.

Sırp temsilcisinin ise Brezilyalı oyuncu için 10 milyon ve üzeri bir bonservis bedeli beklentisi içerisinde olduğu bildirildi.

24 yaşındaki oyuncu için Suudi Arabistan'dan ve diğer ülkelerden de başka takımların talip olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'nin takımdan ayrılabileceği iddia edilen Michy Batshuayi'nin durumuna göre bu transferdeki görüşmeleri daha da ilerletebileceği de ifade edildi.

Sezon başında Partizan'a transfer olan Matheus Saldanha Sırp temsilcisinde bu sezon tüm kulvarlarda toplamda 24 karşılaşmada sahaya çıkarken 15 gol - 5 asitlik performans ortaya koymuş ve dikkatleri çekmişti.