PAOK'un Cyle Larin pişmanlığı

Beşiktaş
PAOK'un Cyle Larin pişmanlığı

Yunanistan Süper Lig ekiplerinden PAOK, yaz aylarında Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin'i transfer etmediği için pişmanlık yaşıyor.

Beşiktaş'ta sezonun en büyük kazançlarından biri olan Cyle Larin'in yaz aylarındaki taliplileri de büyük pişmanlık yaşıyor.

Yunan basınında yer alan haberlerde Kanadalı golcüyü yaz aylarında isteyen PAOK'un, 2 milyon Euro'luk bonservis talebini ödemediği için üzgün olduğu kaydediliyor.

Larin'in yerine Rijeka'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Antonio Çolak'ı kadrosuna katan PAOK, beklediğini bulamadı.

Hırvat oyuncu ligde çıktığı 10 maçta sadece 1 kez ağları sarsarken, 2 milyon Euro bonservis ödemedikleri Cyle Larin'in ise 22 maçta attığı 12 golle ligde gol krallığına oynadığı vurgulandı.

Yaz aylarında Beşiktaş, PAOK'tan Chuba Akpom'la ilgilenmiş ve o dönem medyada Akpom'la Larin'in takas edilebileceği yönünde haberler yer almıştı.

Sonrasında Akpom 3 milyon Euro karşılığında Middlesbrough'ya transfer olmuş, Larin ise beklenen teklif gelmediği için Beşiktaş'ta kalmıştı.

Sporx

Cyle Larin PAOK Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri