ÖZEL HABER: Barcelona'nın Arda Güler planı: Anahtar isim Dembele!

Arda Güler FC Barcelona Fenerbahçe
ÖZEL HABER: Barcelona'nın Arda Güler planı: Anahtar isim Dembele!

Barcelona kulübü gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Ousmane Dembele'yi satarak başta Arda Güler olmak üzere transferler için kaynak yaratmak istiyor.

SERCAN HAMZAOĞLU - HABER GLOBAL ÖZEL - Barcelona, gelecek sezon sözleşmesi bitecek yıldız oyuncusu Dembele'yi satmak istiyor. Ekonomik kısıtlama yaşayan Katalan kulübü, buradan kazanacakları parayla da Arda Güler transferini bitirmeyi hedefliyor. Barcelona, pazarlıklarda özellikle bu oyuncunun satışından gelecek paranın önemine vurgu yaptı.

BARCELONA İLE FENERBAHÇE'NİN GÖRÜŞMESİ

Arda Güler için Deco'yu Türkiye'ye gönderen Barcelona'nın, Fenerbahçe ve genç yıldızla yaptığı görüşmenin detaylarına Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu ulaşmıştı.

Başkan Ali Koç ve yönetici Burak Kızılhan ile Bodrum'da bir araya gelen Katalan ekibinin temsilcileri Arda'nın bonservisini alıp, bir yıl Fenerbahçe'de kiralık oynadıktan sonra seneye hazır bir şekilde takımlarına katılması teklifinde bulunmuştu. Barça'lı yetkililer yaşadığı ekonomik kısıtlamalar nedeniyle Arda'nın bonservisin büyük kısmını seneye ödemeyi taahhüt etmişti.

ÖZEL HABER: Barcelona'nın Arda Güler planı: Anahtar isim Dembele! - Resim : 1

Teklifin ardından Başkan Koç, Arda ve ailesi ile değerlendirme toplantısı yaparken Ali Koç, uzun yıllardır sponsorluk desteği verdiği ve bu yüzden çok iyi ilişkiler kurduğu Barcelona'nın Arda Güler için en doğru adres olacağını ve gönlünden geçen kulüp olduğunu genç yıldıza da söyledi.

Bir yıl daha Fenerbahçe'de kalmasının hem kendi gelişimi için iyi olacağı hem de sarı-lacivertli taraftarları kırmaması gerektiğinin de altını çizdi.

Bu gelişmelerin ardından Arda Güler ve ailesinin Barcelona'nın teklifine sıcak baktığı ve düşünmek için süre istedikleri öğrenildi. İsmail Kartal ile bir görüşme gerçekleştirecek olan Arda, tecrübeli teknik adamdan takımdaki rolü hakkında bilgi alacak ve son kararını buna göre verecek.

 
Dembele Arda Güler Barcelona fenerbahçe son dakika transfer haberleri Fenerbahçe transfer haberleri