Ozan Tufan, eski hocasını üzdü

Hull City Acun Ilıcalı
Ozan Tufan, eski hocasını üzdü
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İngiltere Championship'teki 22. hafta mücadelesinde Hull City'nin kendi sahasında Erol Bulut'un ekibi Cardiff City'yi 3-0 yendiği maçta milli futbolcu Ozan Tufan da gol sevinci yaşadı.

İngiltere Championship'in 22. haftasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, kendi evinde teknik direktörlüğünü Erol Bulut'un yaptığı Cardiff City ile karşı karşıya geldi.

MKM Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Hull City rakibini 3-0 yenerek ligde 2 maç aradan sonra galip geldi.

Hull City'ye galibiyeti getiren golleri 32'de Aaron Connolly, 56'da Scott Twine ve 59. dakikada milli futbolcumuz Ozan Tufan kaydetti.

Ligde puanını 36 yapan Hull City yeniden 5. sıraya yükselerek Play-Off potasına girmeyi başardı, üst üste 2. kez sahadan mağlup ayrılan Erol Bulut'un öğrencileri ise 30 puanda kaldı ve 12. basamakta yer aldı.

Hull City ligin 23. haftasında deplasmanda Bristol City ile mücadele edecek, Cardiff City ise deplasmanda Sheffield Wednesday'e konuk olacak.

OZAN TUFAN 6. GOLÜNÜ ATTI

Bu sezon Championship'teki 14. maçına çıkan Ozan Tufan 6. kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

28 yaşındaki futbolcu, 2020-2021 sezonunda Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde teknik direktör Erol Bulut ile birlikte çalışmıştı.

22 haftası geride kalan Championship'te 52 puan toplayan Leicester City ve Ipswich Town ilk 2 sırada bulunuyor. 42 puan toplayan Leeds United ve Southampton ise 3 ve 4. sırayı paylaşıyor.
Acun Ilıcalı'nın ekibi Hull City ise bu ekiplerin peşinde topladığı 36 puanla 5. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV