Ozan Kabak'tan Fatih Terim'e ziyaret

Galatasaray
Ozan Kabak'tan Fatih Terim'e ziyaret

Geride bıraktığımız sezonu Liverpool'da kiralık olarak geçiren milli savunmacı Ozan Kabak, altyapısından yetiştiği Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Fatih Terim ile bir araya geldi.

Galatasaray altyapısından yetiştikten sonra futbol hayatına Avrupa'da devam eden Ozan Kabak, Galatasaray Teknik Direkötrü Fatih Terim'i ziyaret etti. 

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da geçiren ve EURO 2020'de milli takım kadrosunda yer alan Ozan Kabak, eski takımı Galatasaray ve teknik direktörü Fatih Terim'i ziyaret etti. 21 yaşındaki stoper, akşam antrenmanı öncesinde tecrübeli teknik adamla bir araya geldi.

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Akademimizin gururlarından biri olan, eski futbolcumuz Ozan Kabak, akşam antrenmanı öncesi teknik direktörümüz Fatih Terim'i ziyaret etti" ifadeleri kullanıldı.

Geçen sezon ortasında Liverpool'a kiralanan Ozan Kabak, İngiliz ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmaması üzerine bonservisini elinde bulunduran Schalke 04 tarafından satış listesine konulmuştu.

Bundesliga 2'ye düşen Schalke 04'ün Ozan Kabak için 15 milyon Euro bonservis talep ettiği belirtiliyor.

Ozan Kabak'tan Fatih Terim'e ziyaret - Resim : 1

Galatasaray Ozan Kabak Fatih Terim Galatasaray transfer haberleri Schalke 04 Liverpool