Önder Karaveli'den transfer sözleri... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 15 Ocak 2022

Beşiktaş Transfer futbol
Önder Karaveli'den transfer sözleri... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 15 Ocak 2022

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberlerine göre siyah beyazlı ekibin transfer listesinde çok fazla seçenek bulunmuyor. İşte 15 Ocak son dakika BJK transfer haberleri...

Son dakika Beşiktaş transfer haberlerine göre Siyah beyazlı ekip transferde arayışlarını sürdürüyor. İşte Beşiktaş için transfer iddiaları 15 Ocak 2022.

Önder Karaveli'den transfer açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Gaziantep FK maçı sonrası transferle ilgili konuştu. Karaveli, "Transferle ilgili durum benim cevap verebileceğim bir durum değil. Yönetimimiz ve sportif direktörümüz bu konuda daha net konuşur." dedi.

Karaveli kadroya geri çağrılan Kerim Kalafat'la da ilgili konuştu. Karaveli, ""Genç oyuncuları kiralık olarak göndermenin birinci amacı hazırlanmalarıdır. Kerem Kalafat'ın Uşakspor'da geçirdiği süreci arkadaşlarımıza izlettirdik ve başka olumlu bilgiler de aldık. Sağ bek konusunda Rosier olmadığında Umut'u kullandık bu bölgede. Ama ters ayaklı olduğu için zorluklar da yaşadı. Necip ve Atiba da burada kullanılabilir ama bütün bunları yapmak yerine özkaynağımızdan, sağ bek pozisyonunda olan bir oyuncumuz olduğunu görerek geri çağırdık. Kerem aramıza döneli çok fazla gün olmadı. Ama çok net söylüyorum, bugün Rosier'de herhangi bir problem olsaydı, Kerem sahaya girecekti. Çünkü orada bizim için alternatif oyuncu Kerem'dir. Gelişecektir ve sahaya girmek için fırsat bulacaktır. Artık rekabetin içine girer diye düşünüyorum. Umarım her şey gönlünce olur. Beşiktaş'tan gittikten sonra neleri kaybedebileceğini görebiliyor oyuncular ve dönünce sıkı sıkı sarılıyorlar. Ersin ve Rıdvan'lı kadronun sağ bekiydi kendisi. Milli takımda da 3'ü beraber oynuyordu. Ben de kendisine inanıyorum" dedi.

Cyle Larin 5 milyon euro yıllık net maaşı reddetti

Fabrizio Romano'nun iddiasına göre; siyah-beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Cyle Larin'e Al-Nassr talip oldu. Haberin detaylarında Suudi Arabistan temsilcisinin Cyle Larin için rekor bir transfer bütçesi ayırdığı vurgulandı. 26 yaşındaki Kanadalı futbolcuya 5 milyon euroluk net maaş teklif edildiği ifade edildi. Cyle Larin'in de bu transfer teklifine yanıtı belli oldu. Kanadalı oyuncunun Al-Nassr'dan gelen transfer teklifini kabul etmediği vurgulandı.

Ze Luis, Batshuayi'ye alternatif olabilir

Beşiktaş bir türlü bekleneni veremeyen Michy Batshuayi'ye alternatif arıyor. Gündemde Rusya'da bu sezon beklentileri karşılayamayan Ze Luis var. Lokomotiv Moskova formasını giyen oyuncu bu sezon sadece 1 gol atabildi.

Kakooza iddiası

İddiaya göre Beşiktaş, 19 yaşındaki Ugandalı Derrick Kakooza için transfer girişiminde bulundu. Şubat ayında yapılan Afrika U-20 Kupası’nda gol krallığını elde eden Derrick Kakooza 2002 doğumlu.

Hasic'e yer açılacak

Beşiktaş, Ajdin Hasic'i TFF'ye bildirebilmek için yabancı oyuncularını göndermeyi bekliyor. N'Sakala ve Lens isimleri öne çıkıyor. Beşiktaş, Hasic'i Dinamo Zagreb'den 180 bin euro'ya transfer etmişti. Oyuncunun siyah beyazlı ekiple 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

son dakika beşiktaş transfer haberleri beşiktaş transfer listesi 2021 Beşiktaş haberleri Süper Lig transfer haberleri Beşiktaş bjk transfer haberleri... son dakika beşiktaş transfer iddiaları beşiktaş golcü adayları bjk transfer bjk transfer listesi