İsmail Kartal'ın transfer listesi... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - 14 Ocak 2022

Fenerbahçe Transfer futbol
İsmail Kartal'ın transfer listesi... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - 14 Ocak 2022

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekipte eksik bölgelere transfer için düğmeye basıldı. İşte 14 Ocak son dakika FB transfer haberleri...

İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri ve Sarı-lacivertli kulübün transfer listesindeki futbolcular... 14 Ocak 2022

İsmail Kartal'ın transfer listesi

İsmail Kartal, yönetiminden mümkünse forvet ve sol bek takviyeleri yapılmasını istiyor. Golcü için Vedat Muriç ilk seçenek. Savunmanın solu için ise Nicolas Cozza ve Toni Lato isimleri gündemde...

Kartal, son vuruşlarda etkili, Mesut, İrfan, Pelkas, Valencia gibi isimlerle uyumlu bir oyuncunun büyük fark yaratacağına inanıyor. Tecrübeli teknik adam, yönetimin bir süredir transferi için uğraştığı Vedat Muriç’e onay verdi. Kosovalı forvet bir numaralı aday konumunda. Golcü oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanması için çalışmalar son sürat devam ediyor.

İsmail Kartal, savunmanın iki kenarında da eksikler olduğu yönünde rapor verdi. Ancak sağ bekte Nazım’ın yanı sıra Ferdi ve Samuel’i kullanabileceğini belirten 60 yaşındaki teknik adam, sol beke takviye gerektiğine işaret etti. Yönetimin bir süredir gündeminde olan Montpellier’li Nicolas Cozza için Fransız ekibiyle temasların sürdüğü kaydedildi. Ancak 22 yaşındaki oyuncu için kulübünü kiralama formülüne ikna etmek kolay değil. Bu nedenle alternatif isimler de belirlendi. Bunlardan biri Toni Lato.

Muric'in başka taliplileri de var

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio forması giyen Vedat Muriç'in talipleri artıyor. Fenerbahçe ile de ismi anılan forveti, İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'ın kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor.  2020 yılında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Muriç, İtalyan ekibinde 48 maçta yalnızca 2 gol ve 2 asistlik performansla beklentilerin altında kalmıştı.

Tiquinho Soares iddiası Yunan basınında

Fenerbahçe ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ederken Yunan basınından flaş iddia geldi. Ajansspor'un haberine göre; sarı-lacivertliler Olympiakos forması giyen Tiquinho Soares ile ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi.

Soares, bu sezon kırmızı beyazlı takımda 24 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırdı. Öte yandan golcü oyuncu, sarı lacivertlilere karşı bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 2 maçta 2 gol atmıştı. Olympiakos temsilcimiz Fenerbahçe'yi iç sahada 1-0, deplasmanda ise 3-0 mağlup etti.

Origi transferi gerçekleşmiyor

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de listede yer alan isimlerden biri de Divock Origi'ydi. Adı Fenerbahçe ile anılan 26 yaşındaki futbolcu için Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp açıklamalarda bulundu. Origi'nin sakatlığı sebebiyle tedavi sürecinde olduğunu belirten Klopp, "Hayatta ne olacağı belli olmaz ama kendisi bu transfer döneminde takımdan ayrılmayacak. Origi, tedavi süreci sonrasında takıma büyük katkı sağlayacak" dedi.

 

fenerbahçe'den son dakika  transfer haberleri son dakika fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe haberleri fenerbahçe transfer listesi 2022 son dakika fb transfer fb transfer listesi Ali Koç