Okocha'dan Arda Güler yorumu: Dünya starı olma yolunda...

Arda Güler Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin bir dönemine damgasını vuran Nijeryalı futbolcu Jay-Jay Okocha, Volkan Ballı ile Kontratak'ta soruları yanıtladı. Okocha, Arda Güler'le ilgili de konuştu.

Fenerbahçe'nin bir dönemine damgasını vuran Nijeryalı futbolcu Jay-Jay Okocha, Volkan Ballı ile Kontratak'ta soruları yanıtladı.

SORU: Kendisinden sonra Fenerbahçe’de 10 numarayı en iyi kim temsil etti? Şu an Arda Güler gibi genç birisi giyiyor 10 numarayı, Arda hakkında ne söylersin?

CEVAP: Bana göre tüm 10 numaralar iyi iş yaptı. Mesut Özil kendi jenerasyonunun en iyi ismiydi, dünya çapında bir futbolcuydu. Ama Arsenal’de 1 sene oynamadıktan sonra Fenerbahçe’ye gelmesi sıkıntı oluşturmuş olabilir. Tuncay Şanlı, Alex, Van Persie hep iyi işler yaptı. Appiah’ı da ekleyebilirim. Taraftar değerlendirmeli bunu. Taraftar hala Alex’i hatırlıyor, diğer isimleri de unutamıyorlar. Tabi Alex’in uzun yıllar oynayıp şampiyonluklar yaşaması kendisini için bir avantajdı.

Arda Güler’in iki maçını izledim, mükemmel bir oyuncu. Çok daha iyi olacak. Efsane ve kahraman olmak için çok çalışması gerekiyor, ona bu tavsiyeyi verebilirim. Ayrıca oynadığın her maçı hemen unutacaksın. Her maç yeni mücadeledir. Önünde uzun yıllar var. Yurtdışına gitmesi durumunda, orada değişik bir ortamda yer alarak dünya starı olması yolunda adım atmış olur.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Jay-Jay Okocha fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Kontratak Volkan Ballı Kontra sercan hamzaoğlu Arda Güler Alex Mesut Özil