Okan Buruk'tan Ndombele açıklaması

Okan Buruk Galatasaray Süper Lig
Okan Buruk'tan Ndombele açıklaması
DepoPhotos

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı öncesi yaptığı açıklamada ilk 11'lerinin maç öncesinde sızmasına ve Ndombele için basında çıkan iddialara tepki gösterdi.

Galatasaray teknik Okan Buruk, Kasımpaşa maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Bu maça hazırlanırken gündüz televizyonlarda kadromuzun çıktığını gördük. Bu bizi çok üzüyor. Bu haberleri kimler nereden alıyor bilmiyoruz. Daha 1 gün önceden Galatasaray kadrosu üzerinde konuşulmaya başlandı. Nelsson ve Ziyech'in oynayacağını kimse bilmiyordu." ifadelerini kullandı.

Hakim Ziyech ile ilgili konuşan Buruk, "Hakim ilk defa uzun süre sonra ilk 11'de başlayacak. Oyuna alışması için böyle düşündük ama çok uzun süre vermeyi düşünmüyoruz." dedi.

ICARDI'NİN SON DURUMU

Okan Buruk, "Mauro Icardi ile ilgili uzun bir dinlenme süreci olması gerekiyor. Bu tür maçları oynaması bizim için daha iyi. 10 gün dinlendirmemiz yetmeyecek onu ve bu arada da maç ritmini kaybedecek. Maçlar bir nevi antrenman gibi oluyor ona da." şeklinde konuştu.

"NDOMBELE İDDİALARI YALAN VE ÇOK ÇİRKİN"

Eleştirilen Ndombele ile ilgili de konuşan, "Ndombele takımla çalışmalara dün başladı. Kasık bölgesinde ağrıları vardı. Otele hamburger söylemiş, böyle olmuş. Yalan, uydurma haber. Kulübümüz gerekli işlemleri yapacaktır.  Ndombele yakın süre içinde bizimle birlikte olacak. Ona ilk günkü gibi güveniyorum." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY İLE KASIMPAŞA 39. RANDEVUDA

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig'de 39. kez karşılaşacak.

İki ekip arasında geride kalan 38 lig maçından 24'ünü Galatasaray kazandı, 7 müsabaka berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 7 kez galip geldi.

Galatasaray'ın 75 golüne, Kasımpaşa 38 golle yanıt verdi.

Kaynak: Diğer