Okan Buruk'tan Galatasaray taraftarına Tielemans çağrısı

Galatasaray Okan Buruk
Okan Buruk'tan Galatasaray taraftarına Tielemans çağrısı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, transferde adı sarı-kırmızılı takımla anılan Belçikalı orta saha oyuncusu Youri Tielemans için taraftarlara çağrıda bulundu.

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, katıldığı Tivibuspor yayınında sarı-kırmızılı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

49 yaşındaki genç teknik adam, transferde ismi Galatasaray'la anılan Belçikalı orta saha oyuncusu Youri Tielemans için taraftarlarına çağrıda bulunarak, "'Tielemans'a da Come to Galatasaray şeyine başlayalım. Tabii ki önemli oyuncular, kadronuzda görmek isteyeceğiniz oyuncular, ama kolay değil. Serbest kalmış bir oyuncunun, önceliği Premier Lig'de kalmak oluyor. Bilemiyorsunuz bazen ne fırsat gelecek. Şu anda Galatasaray'ın büyük avantajı Icardi'nin, Mertens'in, Mata'nın... Bu kadar önemli oyuncuların buraya gelmesi. Zaniolo'nun 23 yaşında Türkiye'ye gelip oynaması önemli şeyler. Diğer oyunculara da gidilebilir bir yer olduğunu net bir şekilde gösteriyorsunuz.'' ifadelerini kullandı.

BONSERVİS BEDELİ YOK, PİYASA DEĞERİ 30 MİLYON EURO!

2018/2019 sezonu devre arasında kiralanan ve 2019/2020 sezonu öncesinde Monaco'dan 45 milyon Euro karşılığında bonservisi alınan Tielemans, Leicester City'nin küme düşmesinin ardından biten sözleşmesini yenilemeyeceğini ve kulüpten ayrılacağını duyurmuştu.

Tielemans, İngiliz ekibinde geçirdiği 4,5 yıllık süre zarfında 195 maçta görev yaptı ve 28 gol - 26 asistlik performans sergiledi.

Tielemans, Belçika Milli Takımı formasıyla da bugüne dek 58 maça çıktı ve 5 gol - 10 asist üretti.

26 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Tielemans Everton

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Okan Buruk Youri Tielemans Leicester City Galatasaray transfer haberleri