Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor'la olan sözleşmesini feshetti

Rizespor
Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor'la olan sözleşmesini feshetti

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyen Oğulcan Çağlayan, üç gün önce kulübü tarafından uzatılan sözleşmesini feshetti.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Oğulcan Çağlayan için "Sözleşmesinde opsiyon olduğunu bilmiyorduk. Biz bu maddeyi öğrendikten sonra, menfaatlerimiz doğrultusunda bu opsiyonu kullandık. Çünkü isteyeni var ve bedavaya gitseydi bizden sonra gelen yönetim bizi eleştirirdi. Oğulcan'ı isteyen takımlar bize teklif yapacak." ifadelerini kullanmıştı.

SÖZLEŞMESİNİ TEK TARAFLI FESHETTİ!

Haber Global'in edindiği bilgiye göre, Oğulcan Çağlayan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Çaykur Rizespor, konuyu TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşıyacak.

24 yaşındaki forvet oyuncusu, bugüne dek Çaykur Rizespor formasıyla çıktığı 83 maçta 22 gole doğrudan katkı (11 gol, 11 asist) sağladı.

Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor'la olan sözleşmesini feshetti - Resim : 1

 

 

son dakika son dakika haber Oğulcan Çağlayan Çaykur Rizespor Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Oğulcan Çağlayan Galatasaray