"Nusret'in dünya kupamızla etrafta dolaşarak ne halt ettiğini hala merak ediyorum"

Arjantin Dünya Kupası Magazin Haberleri
"Nusret'in dünya kupamızla etrafta dolaşarak ne halt ettiğini hala merak ediyorum"

Katar'da Dünya Kupası'nın kazanan Arjantin milli takımının pek çok oyuncusu hala Nusret'in sahaya girip kupayla neden fotoğraf çektiğini anlamıyor.

İtalya'da Cronache Di Spogliatoio'ya bir röportaj veren Arjantinli futbolcu Papu Gomez, Dünya Kupası'nda yaşadıkları az bilinen olayları anlattı.

Finale değinen Gomez, "Finalden sonrası tam bir delilikti. Hepimiz ağlıyorduk. Ancak beni hayrete düşüren bir olay var" diyerek sahada Nusret'i görünce yaşadıklarını anlattı.

Gomez, "Sahadaydık, birden Salt Bae hareketiyle tanıdığımız ünlü Türk şefi gördük. Sahaya inmişti ve elimizden Dünya Kupası'nı almıştı. O Dünya Kupası'yla fotoğraf çekilirken biz ve ailelerimiz fotoğraf çektirebilmek için onu beklemek zorunda kaldı. Orada ne işi vardı? Bunu hala anlayamıyorum" diye konuştu.

Hollanda'yla oynadıkları maça da değinen Gomez, "Hollanda'ya karşı oynayacaktık. O sırada Brezilya-Hırvatistan maçı oynanıyordu. Brezilya kolayca kazanır, bizim de kazanmamız lazım diye düşünüyorduk. Stadyuma vardığımızda Hırvatistan'ın maçı penaltılara götürdüğünü öğrendik. Bir yandan ısınıyor bir yandan da maçtan haber gelmesini bekliyorduk. Hırvatistan'ın kazandığını öğrendiğimizde sanki biz kazanmış gibi kutlama yaptık. Sonra teknik direktörümüz Scaloni geldi ve bize 'Ne yapıyorsunuz, maça konsantre olun aptallar' diye bağırdı.