Nuri Şahin'den Arda Güler değerlendirmesi: "Müthiş bir çocuk"

Real Madrid Arda Güler
Nuri Şahin'den Arda Güler değerlendirmesi: "Müthiş bir çocuk"

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, bir dönem formasını giydiği Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için, "Müthiş bir çocuk, Allah yolunu açık etsin. Bizi gururlandırıyor, gururlandırmaya da devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Şahin, kulübün Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"ARDA GÜLER ÇOK BÜYÜK BİR YETENEK"

Şahin, kısa bir süre önce Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'e ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz" sorusunu Şahin şu yanıtı verdi:

"Arda'ya öğüt verecek kişiler biz değiliz. Arda'nın basın toplantısını, basına tanıtımını izledim. Arda'nın ilk idmanlarını izledim. Müthiş bir çocuk, Allah yolunu açık etsin. Bizi gururlandırıyor, gururlandırmaya da devam edecektir. Orada tutunacağından çok eminim. Dünyanın en güzel kulübü. Allah bize de nasip etti az da olsa o formayı üzerine giymek herkese nasip olmuyor. Dünyanın en büyük kulübü dünyanın en güzel formalarından bir tanesi. Arda çok büyük bir yetenek, çok büyük bir futbolcu. Ona şu anda öğüt verme, şunu yap böyle yap diyemeyiz. O çocuğu sahada gördüğüm zaman ona tavsiye vermenize gerek kalmıyor."

Nuri Şahin, futbolculuk döneminde Real Madrid formasıyla 10 maça çıkmış ve 1 gol - 1 asist üretmişti.

Kaynak: AA

Real Madrid Arda Güler Nuri Şahin